Beren Saat și Kenan Doğulu împlinesc cinci ani de dragoste.

Ei s-au cunoscut cu prilejul unui eveniment organizat de un hotel din Akaretler și atunci a început povestea lor.

S-au căsătorit în 2014 pe plaja din Malibu.

BK

Cei doi vor organiza o petrecere la vila lor din Çengelköy și vor sărbători alături de prieteni atât noul an, cât și 5 ani de relație.

Kenan Doğulu a vorbit atât de frumos despre relația cu Beren Saat într-un interviu acordat aceleiași publicații care a dat și știrea de azi: hurriyet.com.tr

bk4

  • Beren este cel puțin la fel de romantică precum sunt eu. Uneori, în aceeași casă, ne scriem poezii din camere diferite. Avem sute de poezii scrise reciproc. Ea apreciază emoția și pasiunea mea de a scrie, eu ador talentul și puterea ei de a scrie.
  • Dacă dragostea noastră ar fi avut o culoare, ar fi fost una încă nepictată, o culoare fără limite. Dragostea noastră ar fi fost o combinație de culori: tristețea albastră, focul roșu, depărtarea galbenă, inocența albă, încrederea bleumarin.
  • Relația noastră este deosebită. Avem personalități foarte colorate. Beren este precum o bogată grădină botanică în care se deschid diverse și diverse flori. De aceea, este o femeie de care te îndrăgostești în fiecare zi. Și eu mă îndrăgostesc de ea în fiecare zi.
  • Nu există dragoste fără pasiune. Acolo este frumusețea culorilor formate și a grădinii de flori. Poți păstra romantismul la aceeași căldură cu cineva în care ai încredere, o iubești, te distrezi, cineva în care crezi.
  • Când am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de îndrăgostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.
  • Am cerut-o de nevastă de șase ori. În diverse locuri: pe țărmul mării, la masă, la concert, la cinema…I-am dat șase inele. La toate cererile mele în căsătorie a răspuns afirmativ.

bk1bk3