Cei doi au fost surprinși în Cihangir, dar Keremcem nu a mai răspuns întrebărilor reporterilor.

ke1

Sabah scrie că ar fi spus doar : „Totul decurge bine. Noi suntem foarte fericiți.„

Iar ziarul subliniază (pentru a câta oară!) diferența de vârstă de 15 ani.

==================

Subiectul este dezbătut și la TV.

Keremcem spune aici că pentru a fi o problemă diferența de vârstă , ar trebui să existe o problemă între ei doi și nu e cazul, da că i se pare surprinzător cum cineva a lansat ideea asta și toți o urmează. Și îi zice unuia dintre reporteri „Tu ai spus primul!„.

Cei din studio spun că Keremcem arată foarte bine oricând, le stă bine împreună, dar a slăbit mult în ultimul timp și i-ar prinde bine câteva kg. Mai spun că nu trebuie să stea să le explice reporterilor de mondenități la acea oră, ci să zâmbească și să plece mai departe.

https://video.acunn.com/magazin/keremcem-den-evlilik-sorusuna-yanit-1109886-video

bandicam 2017-11-17 12-03-06-816.jpg

Nu cred că e prea mult Keremcem, nici prea mult Ilay, așa cum nu cred că e prea mult Barış Arduç, Elçin Sangu, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Aslı Enver, Nurgül Yeşilçay. Statisticile îmi arată că nu e prea mult. Blogul nu se hrănește material din statistici (cel puțin deocamdată, dar poate va veni o zi când mă voi ocupa doar de blog!). Dar recunosc că am și eu boala celor din televiziune (nu degeaba ni s-au intersectat drumurile!) și scriu mai mult despre ce se citește. Și nu se citește chiar orice! :)))