Aslı este fata familiei, Meryem este războinică


 ozcandeniz.jpg

 

Özcan Deniz, Aslı Enver și Meryem Uzerli… Acest trio s-a reunit pentru un film și pentru interviul Hürriyet. Filmul despre care vă vorbesc este cel scris, regizat și jucat de Özcan Deniz “Öteki Taraf/Dincolo”. Am urmărit înaintea tuturor filmul care are în centru suspansul și un surprinzător triunghi amoros. Aceste trei vedete, foarte vesele în timpul interviului, au reușit ceva extraordinar. Sunt sigură că vor aduce o nouă deschidere cinematografiei care e prea plină de comedie.

 aom.jpg

 

Am urmărit pe nerăsuflate “Öteki Taraf”. Vă felicit, este cu adevărat un film extraordinar.
– Aslı Enver: Și noi suntem foarte curioși.
– Meryem Uzerli: Și eu la fel.
– Özcan Deniz: A trecut un an de când am filmat. Între timp, s-a realizat “İstanbullu Gelin”. Între timp, s-au filmat seriale. Fetele au uitat ce am filmat. Nu-și mai amintesc deloc!
– A.E: Ne amintim numele personajelor. Eu sunt Ece…
– M.U: Zilele trecute mă întrebam cum se numea personajul meu. Așa cum a spus Özcan, a trecut cam mult de atunci. Dar acum ne-am amintit. Eu sunt Sara…

◊ Să o descriem pe Aslı. Cum este ea percepută?
– Ö.D: Știi cu e când intri într-o casă și există acolo cineva care e iubită de toată lumea, de la bunică la nepot, toată lumea o protejează. Cam așa e percepută.

◊ Fata familiei…
– Ö.D: Exact… În ceea ce o privește pe Meryem, ea a crescut un copil de una singură, acum e în Europa, acum la Dubai sau nu știu pe unde. Face drumuri și are are multe proiecte. Ea este o războinică.
– M.U: Foarte interesant, Özcan, continuă!

◊ Özcan, toată lumea țintește spre comedie sau comedie romantică pentru încasările mari. Tu ai ales suspans, mister, groază. De unde acest curaj?
– Ö.D:  Gândesc că trebuie făcut și altceva. Zilele trecute am primit o listă cu ceea ce s-a filmat anul acesta în Turcia. Aproape 170 de filme, iar dintre acestea 160 sunt de comedie. Este o serioasă problemă de conținut. Ne bucurăm de 500.000 sau 1,5 milioane de încasări, dar acesta nu este un succes… Turcia are un potențial foarte serios. La o populație de 80 de milioane. Ar trebui să se ajungă în medie între 3 și 5 milioane încasări, dar e plin de filme cu 200.000- 300.000 de încasări la ghișeu.

( hurriyet.com.tr/ Ömür Gedik a vizionat filmul acasă la Özcan Deniz))

continuarea în cursul zilei de mâine…

aom1.jpg

6 gânduri despre “Aslı este fata familiei, Meryem este războinică

 1. Pingback: „Dincolo”, pe Netflix!

 2. Pingback: Aslı, ce s-a întâmplat cu noi? – VIAȚA cu aromă de CAFEA

 3. Flori

  Super echipa. Filmul este altfel și sper sa fie cu succes. Ozcan intre cele doua vorbim despre ele… Savuros.
  Mulțumim again 💐

  Apreciază

 4. Andra

  Ce frumos vorbește Ozcan despre ele. Cum joacă el cu cele mai frumoase și faimoase actrițe din Turcia. Și ce industrie e acolo. Acum înțeleg de ce filmul lui Baris este așa puternic promovat.
  Mulțumim mult pentru interviu. L-am văzut ieri. Și mai era un filmuleț în care Ozcan trăgea bilete dintre un vas si răspundea fanilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.