b04

Steaua dumneavoastră a strălucit odată cu Kiralık Aşk. S-au deschis pagini de fan, ați primit titlul de ‘noul june’ Care este motivul, fizicul dumneavoastră sau actoria?
Cred că un cumul al amândurora. Desigur, imaginea contează atunci când faci televiziune în Turcia. Dacă ești și un bun actor, e cum nu se poate mai bine. Chestiunea cu fizicul mi se pare uneori o nedreptate, dar am folosit și eu acest avantaj. Încerc să fac tot ce depinde de mine pentru a fi un actor bun.

Cum poate schimba viața o faimă obținută într-un timp atât de scurt ?

Trăiam o rutină: acasă, sport și din nou acasă. Dar într-o zi, totul s-a schimbat. Aveam parte de reacții uluitoare pe stradă. La început, fiind o nouă experiență, nu prea am conștientizat, dar acum au atins dimensiuni extraordinare. Este frumos să ai admiratori, dar este de speriat când fenomenul ajunge la dimensiuni exagerate!

b05

În serial jucați baschet în bustul gol și sunteți văzut la piscină? În trecut, femeia sexy aducea rating. Acum ratingul îl aduc bărbații cu mușchi?

Scenele  cu bustul gol din primul episod au contribuit la rating. Acele scene au făcut furori pe Twitter și social media. N-ar trebui să vorbim detaliat motivele sociologice, dar este evident că fizicul unui bărbat influențează ratingul.

A fi chipeș este o povară?
Nu. Depinde cum privești lucrurile. Și în anii se școală eram un tip plăcut, dar n-a fost un motiv prin care să vreau să obțin ceva. Este doar o situație care motivează.

b06

Sunteți văzut între ei mai sexy bărbați din Turcia. Vă considerați sexy?
Faptul că unele persoane gândesc despre mine că sunt sexy, nu este deranjant. Dar dacă un bărbat spune „Eu mă văd sexy„, atunci cred că respectivul are serioase probleme cu sănătatea mintală. Nu poate spune nimeni „A, ce sexy sunt!, privindu-se în oglindă.

Bine, dar mușchii aceia i-ați făcut degeaba?
Am făcut sport toată viața. Nu pentru a-mi spune unii că sunt sexy,ci pentru a mă simți eu bine.

Ați roșit. Vă e rușine să vorbiți despre sex?
Sexualitatea este ceva ce nimeni nu poate contesta. Nu este o rușine să vorbești despre aceasta. Dar eu am crescut într-un cartier unde era rușinos să vorbești despre acestea. Poate de aceea nu pot vorbi deschis acest subiect. De obicei vorbești mult despre ce nu ești în stare. Dacă te face să vorbești mult, asta înseamnă că acolo e o problemă.

b02

Vă e teamă că faima se va duce?
Dacă mi-a fost dat să o trăiesc, ar trebui să continue. Dacă aș intra în ego-ul „E succesul meu.„, de acolo încep pericolul și colapsul. De aceea prefer să trăiesc momentul.

De ceva timp aveți o relație cu Gupse Özay… V-ați cunscut la filmările ‘Deliha’, film în care ați jucat împreună. Care este secretul dragostei începută la platourile de filmare?  
Povestea noastră nu a început la platouri. Eram prieteni. După ce s-a terminat filmul, în scurt timp, relația noastră a evoluat foarte frumos. Ne place amândurora să râdem foarte mult. Suntem foarte fericiți. Ne comportăm cum suntem și ne distrăm foarte mult.

Iubiți femeile amuzante?
Toată lumea iubește oamenii amuzanți. Viața nu este o poveste pe care să o iei foarte în serios.

Cum vă adresați unul altuia acasă? 
Nu avem vorbe pompoase. Ne spunem pe nume.

b03

Zilele trecute, la aniversarea unui prieten, ați fi dat numărul de telefon unei fete. Este adevărat?

Nu. Era ziua unui prieten. Cât am așteptat valetul afară, o fată a venit și a vrut să ne fotografiem. Am ținut eu telefonul. Atunci a făcut fotografia un amic de la monden. M-am gândit că n-ar putea scrie mare lucru. Până unde să te târască conștiința? Cât de rău poți să fii? Acum încerc să mă obișnuiesc cu astfel de situații și să fiu prudent. Pentru că dor.

Ați putea să vă prefaceți însdrăgostit într-o relație, contra unei sume de bani, ca în ‘Kiralık Aşk?
Nu, n-aș fi în stare. Am conștiință, sigur nu pot face așa ceva. I-aș da de înțeles acelei persoane. Și dacă ar fi cineva care s-ar apropia de mine dintr-un astfel de motiv, mi-aș da seama în două- trei zile.

Fanii lui Ömer îl știu un romantic ascuns. Dumneavoastră?  
Nu sunt unul care să fie zilnic romantic, dar am o parte de romantism ascunsă ca și personajul Ömer.

DE LA UN CUTREMUR LA ALTUL

Am origini albaneze. Cei din partea tatălui sunt din Fatsa, apoi s-au mutat la Düzce. Mama este din Artvin. Drumurile lor s-au intersectat în Sakarya. Au plecat apoi în Elveția să muncească. Acolo ne-am născut eu, fratele mai mare și cel mai mic. Am venit în Sakarya, la mătușa, pentru școala primară. Peste un an, familia mea s-a întors și am locuit în Gölcük. Când a fost cutremurul din 99, eu eram în vacanță în Sapanca, dar pe mulți dintre colegi i-am pierdut.

A trebuit să ne mutăm în Bolu. Și atunci ne-a prins cutremurul din Düzce. Am venit la Istanbul la finalul anului doi de liceu. Faptul că am trăit într-o grămadă de orașe și culturi, m-a maturizat.

Am fost mereu preocupat de sport. Voiam să urmez Academia de Sport. Am luat examenul la Kayseri, dar nu m-am putut adapta și am renunțat. Când mă gândeam la Conservator, m-am cunoscut cu Ayla Algan și am intrat în jobul acesta.

(Sursa: hurriyet.com.tr/interviu acordat lui Hakan Gence- 17 august 2015)

PS. Știu că fanii lui Barış Arduç ştiu totul despre el. Poate le-a scăpat acest interviu.

Dacă l-ați mai citit, mea culpa.

Publicitate