Gizem Karaca și Kemal Ekmekçi sunt împreună de doi ani. Ea i-a spus „DA„ în noiembrie 2016.

https://www.instagram.com/p/BNMXMENhDfc/?taken-by=gizemkaraca

În februarie 2017 și-au promis o viață împreună ( în ciuda cafelei pe care Gizem a făcut-o sărată și piperată!).

https://viatacuaromadecafea.com/2017/02/06/si-au-spus-da/

https://www.instagram.com/p/BQKpdB4Bhu6/?taken-by=gizemkaraca

În luna mai, aceștia s-au logodit la Sait Halim Paşa Yalısı, conacul/palatul cu vedere la Bosfor (unde s-au căsătorit Fahriye Evcen și Burak Özçivit)

https://www.instagram.com/p/BT4ZY08BYYm/?taken-by=gizemkaraca

Nunta lor va avea loc în 16 septembrie la la Bodrum Nikki Beach Resort &SPA. Viitoarea mireasă se împarte între platourile de filmare (în noul film al lui Kudret Sabancı – ‘Vecihi Hürkuş„ în care interpretează rolul principal alături de Hilmi Cem İntepe ) și pregătirile de nuntă.

Cuplul se bazează în organizarea nunții pe profesionalismul celor de la Concept Organizasyon și tema nunții va fi „Bodrumul și marea„. Rochia de mireasă va fi o creație Erol Albayrak.

https://www.instagram.com/p/BVo9hk9Bsin/?taken-by=gizemkaraca

„În urmă cu șase ani, pe vremea aceasta, această rochie îmi schimba viața. Nu obținusem un loc, dar adusesem țării mele și creatorilor ținutelor mele Premiul pentru cea mai bună și cea mai bine purtată rochie. Ei încă păstrează această rochie într-un loc de cinste. Farmecă pe oricine intră pe ușă. Iar acum, ne-am întâlnit pentru o zi mai importantă.„

De fel din Rize,  Ekmekçi & Karaca vor avea  la nuntă 700 de invitați pentru care vor trimite avion, spre a-i aduce la Bodrum, în diverse zone ale țării.

Nu vor putea pleca în luna de miere imediat după nuntă, dar, cu prima ocazie vor merge în  Hawai sau Maldive.

Sursa: milliyet.com.tr

Publicitate