Gizem Karaca și omul de afaceri Kemal Ekmekçi și-au spus DA!

Actrița acceptase cererea în căsătorie încă de la sfârșitul lui noiembrie, dar trebuia respectată și tradiția de a cere fata de la familia sa.

„05.02.2017. Aseară am făcut primul pas către o viață frumoasă alături de sufletul meu pereche.„anunța Gizem Karaca pe Instagram și mulțumea tuturor celor care au fost alături de ei în această seară specială.

https://www.instagram.com/p/BQKpdB4Bhu6/?taken-by=gizemkaraca

Gizem Karaca a respectat și tradiția cafelei sărate și amare pentru viitorul mire.

Conform tradiției, viitoarea mireasă prepară cafeaua pentru invitați. Pentru viitorul mire, mireasa prepară o cafea sărată. Dacă viitorul mire simte că este sărată cafeaua și nu bea deloc, acest gest se interpretează în sensul că acesta nu va fi în stare să îndeplinească dorințele miresei și e rușinos față de ea. Dacă viitorul mire bea una sau mai multe înghițituri , asta înseamnă că va face totul pentru soția sa.

Gizem Karaca a preparat cafeaua pentru mire.

Nu s-a mulțumit să pună doar sare, ci a pus și piper în cafea.

Viitorul mire știa ce-l așteaptă!

Convinsă că sufletul ei pereche va face totul pentru ea, Gizem Karaca a făcut legământul.

Gizem Karaca este născută la 7 septembrie 1992 la Istanbul. Este model și actriță. A participat la Miss Turcia 2011 și s-a situat pe locul al doilea. La Miss World 2011 a câștigat Premiul pentru Cel mai Bun Costum Național. A jucat în cinci seriale și un film de cinema. Vara trecută a jucat alături de Keremcem în filmul de televiziune „Mica asociată„. Anul acesta joacă un rol principal într-un nou serial care va fi difuzat în curând la STAR TV.

gizem.jpeg

Fotografii: instagram.com

Publicitate