„Keremcem și Ezgi Asaroğlu s-au despărțit„ anunțau ziarele…

Publicat de

ANUL TRECUT, AZI!
Scriau ziarele…și mi-a reamintit Facebook.

VIAȚA cu aromă de CAFEA

Este titlul sub care a apărut azi o știre în http://www.haberturk.com. Noutatea pare doar incertitudinea cu privire la rolul lui Ezgi. Pare că vor să câștige timp cu sau pentru ceva/cineva, dar nu se știe. Vom vedea!

Iată știrea:

ek

Dragostea dintre Keremcem și Ezgi Asaroğlu s-a terminat. Odată cu terminarea relației cu Keremcem, Ezgi Asaroğlu a comunicat producătorilor că dorește să părăsească serialul în care îi este parteneră de rol.

Ezgi Asaroğlu și Keremcem au hotărât să se despartă. Cei doi au o relație de ceva vreme, s-au mai despărțit și s-au împăcat, dar, pentru că nu au putut să depășească problemele, au decis să pună punct relației. După terminarea relației cu Keremcem, Asaroğlu a decis să părăsească serialul. Renumita actriță a comunicat producătorului Pastel Film că trăiește sindromul epuizării și cere permisiunea să se retragă sezonul următor.
NU S-A LUAT ULTIMA DECIZIE

Producătorul Hüseyin Samsun a confirmat dorința actriței…

Vezi articolul original 44 de cuvinte mai mult

Reclame

4 comentarii

 1. Press From Turkey, many newspapers made this announcement, that they broken up severel times. After that she told to OHB public that she will leave.
  Well, after that no one see them together. Press, paparazzi, kermecem is always film and press follow him. For us who saw their relationship from the bigining is clear. I saw on Instagram that they call him liar because she was in April in his house watching TV.
  OK, a love relation is more then a visit or 2 in his house spending the night. Is holidays, time with families, friends, event not hiding in his house.

  Thanks for this blog, I vote it and I love it!
  Greetings from Macedonia

  Apreciază

 2. Pai Google cred ca nu e fan Ezgi, s-o fi saturat și el:)))
  Cam toți citim cu alti ochi. E totul mai evident. Desigur daca nu mai soare un televizor la care ea se uita:)))))))) A mai fost și ea cu Monty la Mimi SI Layla. :))))))

  Apreciază

Comentariile nu închise.