Este titlul sub care a apărut azi o știre în http://www.haberturk.com. Noutatea pare doar incertitudinea cu privire la rolul lui Ezgi. Pare că vor să câștige timp cu sau pentru ceva/cineva, dar nu se știe. Vom vedea!

Iată știrea:

 

ek

Dragostea dintre Keremcem și Ezgi Asaroğlu s-a terminat. Odată cu terminarea relației cu Keremcem, Ezgi Asaroğlu a comunicat producătorilor că dorește să părăsească serialul în care îi este parteneră de rol.

Ezgi Asaroğlu și Keremcem au hotărât să se despartă. Cei doi au o relație de ceva vreme, s-au mai despărțit și s-au împăcat, dar, pentru că nu au putut să depășească problemele, au decis să pună punct relației. După terminarea relației cu Keremcem, Asaroğlu a decis să părăsească serialul. Renumita actriță a comunicat producătorului Pastel Film că trăiește sindromul epuizării și cere permisiunea să se retragă sezonul următor.
NU S-A LUAT ULTIMA DECIZIE

Producătorul Hüseyin Samsun a confirmat dorința actriței de a părăsi serialul, dar a precizat că nu s-a luat o decizie definitivă. Samsun a declarat că vor avea săptămâna aceasta o întrevedere cu ea și apoi vor lua decizia finală.

Se susținea că și Keremcem va părăsi serialul după plecarea lui Asaroğlu.

Reclame