Kıvanç Tatlıtuğ

Burak Özçivit

Barış Arduç

Çağatay Ulusoy

Kadir Doğulu 

Kerem Bursin 

BURAK ÖZÇİVİT

burak.jpg

Este de părere că mașinile clasice au spirit. Astfel, când i s-a pregătit un Chevrolet Camaro SS 1974, a stat lângă mașină la fiecare etapă de asamblare. A adus piesele din SUA și a cheltuit 100.000 dolari pentru a o aduce în starea dorită. Este un înfocat susținător al echipei Fenerbahçe.

Pentru că au scris puțin despre el, m-am gândit să caut măcar mașina la care se face referire! (Sursa: ensonhaber.com

burak_ozcivit_8299.jpg

ÇAĞATAY ULUSOY

În seara când a câștigat titlul Best Model of Turkey 2010, Çağatay Ulusoy a acceptat propunerea producătorului serialului „Adını Feriha Koydum/Am numit-o Feriha)” și așa a început cariera de actor. Ulusoy este poreclit de prieteni „Çao”. Îi place femeia brunetă, ochi căprui sau negri și nu prea slabă. Într-un interviu spunea că pentru el cel mai frumos compliment a fost: „Uite ce poate să nască o mamă!„. Ce-i place cel mai mult la el? Nasul.

6cagatay.jpg

KEREM BÜRSİN

Kerem Bursin a călătorit foarte mult datorită tatălui său care lucra la o companie petrolieră. A locuit în: Scoția, Indonezia, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Malaezia și SUA. Are gusturi interesante. Dacă în Turcia nu reușea să atingă performanță actoricească, voia să meargă în Noua Zeelandă pentru a lucra în tâmplărie. Sora lui este artist fotograf și, chiar dacă nu este în prim plan, se sprijină reciproc.

5kerembursin.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ

Nu poate accepta ideea unui mic dejun fără ceai. La micul dejun mănâncă două felii de pâine cu miere. Pâinea trebuie să fie prăjită. Pentru masa de prânz și cină nu are pretenții, dar micul dejun nu este deloc neglijat. În timpul zilei și înainte de culcare bea ceai de fructe. Îi plac cireșele și corcodușele verzi. Și nucile noi. Și îi mai plac castraveții mici. Spunea că ar putea să mănânce un kilogram deodată.

4kivanc.jpg

KADİR DOĞULU

A absolvit Facultatea de Gastronomie. Îi place foarte mult să gătească și i se pare o terapie. A început să lucreze în cartier, la vârsta de nouă ani, pentru a-și ajuta familia. Înainte de actorie a lucrat în administrarea afacerilor. Îi plac foarte mult ceasurile. Are colecție considerabilă de ceasuri.

3kadir.jpg

BARIŞ ARDUÇ

La întrebarea „Măr sau căpșună?„, Barış Arduç a răspuns „Măr„, iar la întrebarea „Ceai sau cafea?„ a răspuns „Cafea„. La întrebarea „Pisică sau câine?„, acesta a răspuns că are două pisici și un câine și nu poate face o diferență. De asemenea, a spus că pe câine îl cheamă Müdür ( director). Barış Arduç a spus că l-a numit așa pentru că seamănă cu un director și este buldog englez. Un talent ascuns ar putea fi acela al cântatului la baterie, nu toată lumea reușește, iar dacă el ar reuși, acesta ar fi talentul său ascuns.

2baris.jpg

Articolul este publicat de cotidianul „Hürriyet” cu titlul: „Ceea ce nu se știe deloc despre junii vremurilor noastre„.

Fanii sigur vor spune că știau toate astea!