ACTORI TURCI

Credea că are frate, nu soră


  • Cum a aflat Burak Özçivit că fratele e soră?
  • Cum a reacționat?

Burak Özçivit și-a dorit foarte mult un frățior. Și a crezut că are frățior până când s-a întâmplat ceva despre care, invitat al emisiunii BEYAZ SHOW, în urmă cu mai mulți ani în urmă, a vorbit în timp ce răspundea unor întrebări atipice.

Printre acestea:

„Când era mic, credea că sora lui e băiat. Când a aflat că e fată, s-a supărat foarte tare și nu a lăsat-o să se joace nici măcar cu o mașinuță spunând „De ce nu e băiat?„.

Răspunsul lui Burak Özçivit a fost:

„Este adevărat, dar s-a întâmplat ceva foarte interesant. Jucam fotbal pe stradă. Eram foarte mic. Aveam 6-7 ani. Mama m-a chemat în casă și nu am vrut să merg. M-a chemat iar și m-am evervat. Eram incredibil de nervos și, când am ajuns în casă, am sărit pe o canapea unde vedeam niște cearșafuri. Când colo, era surioara mea. Era în scutece. Am crezut că erau doar cearșafuri. Îi căzuse bontul ombilical (buricul). Mama mi-a spus: „Ce ai făcut?! Era frățior, dar, din cauza ta, acum e surioară.„ Și m-a păcălit așa până la vârsta de zece ani. pentru că eu am tot vrut să am frățior.

  • A mai confirmat că, tot în copilărie, i s-a întâmplat să nu-l recunoască pe tatăl lui într-o seară, când a venit acasă, deoarece dimineața a plecat cu barbă și s-a întors fără barbă. A crezut că este unchiul lui (frate geamăn cu tatăl) și i-a spus „Unchiule, tata nu e acasă.„
  • Simțea de mic că va deveni cunoscut, dar nu își dădea seama în ce domeniu.
  • Avea frică de înălțime și, pentru o scenă de sinucidere, a fost dus pe acoperișul unei clădiri de 12 etaje. Privind în jos, a leșinat imediat.
  • La o scenă în care trebuia să spargă un geam, l-a spart, dar, atunci când a țipat, a înghițit o bucată de sticlă.„
  • Tot la o filmare, i-a căzut pe cap o bucată ascuțită dintr-un candelabru și l-au dus la spital să-i scoată bucățica de candelabru.
  •  A mai spus că este de părere că un bărbat nu trebuie să poarte pantaloni mulați ( la care moderatorul a glumit spunând „mulați nu, dar roșii da făcând aluzie la Kenan Doğulu care avea pantaloni roşii)
  • Când avea doi ani și veneau în fața casei lor cu ursul care dansa, imediat cum auzea, ieșea din casă și juca împreună cu ursul. :)))

bandicam 2019-03-01 18-19-27-790

Burçun Özçivit Deniz este căsătorită din 2014 (cu Ahmet Deniz) și are o fetiță, pe nume AÇELYA, în vârstă de trei ani și jumătate.

https://www.instagram.com/p/BuW2qbPHd6k/?utm_source=ig_embed

1 răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.