Özcan Deniz a acordat un interviu cotidianului Sabah. A vorbit despre filmul „Ikinci șans/A doua șansă, dar și despre căsătorie. Despre film am mai scris aici, așa că am ales să vă relatez ce a vorbit despre căsătorie.

o7

Credeți că e târziu pentru căsătorie?

Nici vorbă, din contră. Zic că e tocmai timpul. Mie nu mi se pare de bun augur ca un bărbat sub 40 ani să se aventureze în așa ceva. Întâi trebuie să se așeze din punct de vedere profesional, apoi trebuie să termine cu grijile vieții. Altfel, în acel cerc al vieții, și-ar pierde copilul și soția. Vedeți și voi ce se întâmplă. E păcat de foarte mulți copii. Oamenii se căsătoresc și divorțează chiar dacă au copii. După ce se naște copilul, nu ai cum să divorțezi. Femeia aceea îți este soție pentru toată viața. Să fie într-un ceas bun. Nu este frumos să vezi copilul tău crescând în mâinile altora. Eu nu am vreo problemă cu căsătoria, ci cu divorțul. Sunt la vârsta în are aș putea tine la cel mai jos nivel probabilitatea de a divorța.

Spuneți că nu veți divorța dacă vă veți căsători?

Da. Mă știu și nu m-aș căsători de dragul aventurii. Acum există foarte puține griji în legătură cu mine. Cine-mi va ieși în cale, ce griji are? Nu știu.

Ca muzician, exista teama de a nu pierde fani căsătorindu-te. Este valabil și în actorie?

Este diferit în muzică. Când ești pop star, atragi clienți live. Ești acolo ca Özcan Deniz și oamenii aceia vin pentru tine, nu vin pentru un personaj pe care îl interpretezi. Ești singur. Exiști tu și sunt melodiile tale. Pentru ca oamenii să-și facă iluzii în legătură cu tine, trebuie să fii burlac. Dar în actorie nu este așa. În cinema nu este așa. La cinema, pentru ca actorul să fie credibil, se preferă ca el să fie căsătorit.

o6.jpg