Scriam deunăzi că Halit Ergenç va fi protagonistul serialului „Izmir 1918„ și că partenera sa va fi Songül Öden, cea care a avut un mare succes, alături de Kıvanç Tatlıtuğ, în serialul Gümüş și cu care actorul a mai jucat în filmul “Acı aşk” (Dragostea doare), povestea unui profesor de literatură rămas între trei femei: fosta logodnică –Ayșe (Songül Öden), soția –Oya (Cansu Dere) și iubita studentă –Seda (Ezgi Asaroğlu).

Serialul va fi o producție turco- arabă iar producătorii fac presiuni asupra lui Halit Ergenç pentru a o accepta, dar, chiar zilele trecute, actorul își exprima dorința de a juca în serial cu altcineva. Este vorba despre soția sa, Bergüzar Korel. Întrebat pe cine preferă pentru rolul principal feminin, acesta a răspuns „cel mai bine mi-ar sta alături de soția mea, Bergüzar.”

colagbs.jpg

Cei doi au mai jucat împreună în serialul de mare succes „Binbir gece„ (O mie și una de nopți) (2006- 2009), s-au căsătorit în 2009 și au un băiat (Ali- născut în 2010).

bk1

În serial va juca rolul Cevat, un erou din popor, căsătorit, tată a doi copii. Actrița care va juca rolul grecoacei (mereu pe urmele lui) va fi Canan Ergüder care a jucat în serialele „Binbir gece„ (O mie și una de nopți) și „Güllerin Savaşı” (Războiul rozelor). Pentru acest rol, Halit Ergenç va primi 150.000 TL/ episod.

http://www.acunn.com/magazin/halit-ergenc-in-izmir-1918-projesinde-kriz-950551-haber

c

Rămâne de văzut dacă este doar o strategie de promovare sau nu. Cert este că, zilele trecute, Bergüzar Korel a fost întrebată dacă ar dori un nou proiect și a răspuns că îi este bine în vacanță.