VOGUE TURCIA o are ca invitată pe Neslihan Atagül Doğulu despre care spune că îi pasă de opiniile celorlalți, prețuiește sentimentele acestora și își păstrează mereu curiozitatea proaspătă, iar aceste trăsături pot fi un dar înnăscut. Totuși, copilăria sa care a decurs prin a observa oamenii, iar ambiția de a se autodezvolta permanent și efortul de a înțelege și spiritul altora, arată mai mult decât un dar înnăscut.

Când avea doar opt ani, Neslihan Atagül Doğulu și-a dat seama că vrea să fie actriță.

„Știam că voiam să fiu mereu pe scenă. Să cânt, să dansez, să joc teatru. Era clar că îmi voi alege o profesie prin care să mă arăt oamenilor.

„Când eram copil, mă uitam la o mulțime de seriale și filme. Au fost lucruri care mi-au plăcut, dar și lucruri care nu mi-au plăcut. Pot spune chiar că lucrurile care nu mi-au plăcut au fost un ghid pentru mine.

Îmi spuneam: „Dacă  ei reușesc să o facă, eu o pot face mult mai bine. La vârsta de 13 ani, simțind că am întârziat, m-am hotărât să fac ceva în acest sens. Acasă nu avea internet. Provin dintr-o familie cu venituri mici. M-am gândit că trebuie să găsesc într-un fel o agenție pentru actori. Am sunat la informații și am cerut un număr de telefon al unei agenții. Era o agenție pe care o urmăream. Am sunat acolo. Le-am spus: „Vreau să mă fac actriță. Ce trebuie să fac?„, apoi le-am cerut adresa. Totul a început în acest mod.„ a declarat actrița pentru VOGUE Turcia.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate