„Este adevărat că, de o perioadă, am constatat că nu putem continua căsătoria și am decis desfacerea acesteia. Decizia am luat-o într-un cadru de respect reciproc și înțelegere, știm că va afecta familiile noastre și pe mai-marii familiilor noastre, de aceea ne străduim să facem tot ceea ce depinde de noi pentru o desfășurare în cel mai delicat mod, fără a-i prejudicia sau necăji. Vă rugăm în mod special, prieteni din presă, ca în această perioadă să aveți o abordare cu aceeași delicatețe.„ anunțau în data de 13 aprilie Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç.

Astăzi au divorțat în zece minute. Sentința de divorț a fost pronunțată de judecătorul de la Tribunalul Familiei Adalar.

Büyükada, adică „Insula Mare” în turcă, este cea mai mare dintre Insulele Prinților din Marea Marmara, lângă Istanbul, oficial un cartier din districtul Adalar (Insulele) din provincia Istanbul.

A venit întâi Demet Özdemir, însoțită de avocata Duygu Bostancı, apoi, după 45 de minute, Oğuzhan Koç însoțit de avocata Ayşegül Mermer.

Cei doi au părăsit instanța separat și nu au vrut să acorde declarații presei.

Oğuzhan Koç a spus că au declarat ceea ce era de declarat și se știe tot ce trebuie să se știe. Întrebat dacă au avut pretenții materiale unul față de altu, cântărețul a spus că nu au avut astfel de pretenții.

Demet Özdemir a mulțumit presei pentru prezență și a spus că nu va face o declarație. „Nu este nevoie de atâta zgomot.„ a spus actrița.

Fotografii: Milliyet

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate