Actorul Burak Deniz va participa la cea de-a 23-a ediție a FICCI FRAMES, cea mai veche, mai mare și mai influentă convenție anuală Media și Divertisment din Asia. organizată de aripa media și divertisment a Federației Camerelor de Comerț și Industrie dın India care va fi găzduită la Hotelul Westin din Mumbai în perioada 3-5 mai 2023.

Actorul turc Burak Deniz și actorul Ayushmann Khurrana vor inaugura evenimentul alături de alți demnitari.

FICCI FRAMES facilitează comunicarea între figuri importante din industrie, influenți și factori de decizie politică și este o platformă de neegalat pentru schimbul de idei și cunoștințe între indivizi, țări și conglomerate.

În acest an, evenimentul global de trei zile va avea peste 200 de vorbitori și 1000 de delegați, inclusiv actori, realizatori de film, tehnicieni, scriitori, expozanți, șefi de studiouri și platforme OTT, influenceri ai rețelelor sociale.

Astfel, Burak Deniz va lipsi motivat, timp de o săptămână, de la filmările serialului „İki Yabancı/Doi străini„ în care o are ca parteneră pe Hande Erçel, timp în care se vor filma scene care nu îl implică pe actor.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate