Da, Kanal D. Știm că s-a difuzat la FOX!

Cu aproape trei ani în urmă, chiar cu două zile înainte de a debuta la FOX TV serialul BAY YANLIȘ/Domnul Greșeală, cu Can Yaman şi Özge Gürel în rolurile principale, site-ul MEDYATAVA publica o informație conform căreia primele negocieri pentru serial s-ar fi purtat  cu Kanal D, prilej cu care s-ar fi luat decizii în multe chestiuni, inclusiv alegerea actorilor și scenariu. S-ar fi înțeles și în privința condițiilor comerciale și fix când să semneze, conducerea Kanal D a primit vestea că „Bay Yanlış s-a vândut postului FOX„. Pentru că ar fi sprijinit producția în multe chestiuni, inclusiv revizuirea scenariului, Kanal D nu a putut ierta o astfel de „greșeală„ și a acționat în instanță Gold Film.

Mă întrebam atunci ce vor invoca în instanță pentru a obține daunele dorite dacă nu există un contract între Kanal D și Gold Film?

A fost cum am anticipat deoarece instanța a decis, după aproape trei ani de proces.

Kanal D a susținut în instanță că prejudiciile postului sunt de 14.672.368 TL deoarece a încheiat contracte de publicitate anunțând că va difuza „BAY YANLIȘ„ și această sumă ar fi venit ca încasări din publicitate pentru 13 episoade.

Jurnalista Birsen Altuntaș anunță că instanța a decis în favoarea GOLD FILM și a respins solicitarea de daune materiale și morale venită dinspre Kanal D.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate