Povestea actriței Tuba Büyüküstün a început în 5 iulie 1982. Este singurul copil al familiei Serdar & Handan Büyüküstün. Tatăl provine dintr-o familie cu rădăcinile în Creta, iar mama dintr-o familie din Crimeea.

14 aprilie a fost o zi în care familia actriței s-a mândrit din nou cu ea. Fiica lor este la Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds din Istanbul.

Într-o zi atât de specială, actriței i-au fost alături fiicele gemene Maya și Toprak, mama și tatăl acesteia.

„Îți mulțumim foarte mult pentru că ne-ai oferit prilejul să trăim aceste momente minunate, fata mea cu sufletul frumos. Suntem mândri de tine.„ a scris tatăl pe Instagram.

Mama actriței a scris în Insta Stories:

„Frumusețile pe care le trăiești și le oferi să existe întotdeauna, fata mea.„

Tuba Büyüküstün le-a spus reporterilor că a vizitat pentru prima oară Muzeul Madame Tussauds din Londra când avea vârsta de 17 ani și i s-a părut că este o lume minunată. Acum consideră că este o mare mândrie să trăiască un astfel de eveniment, să apară sub numele brandului Madame Tussauds.

Este de părere că artiștii care au realizat figura de ceară, pe care i-a cunoscut la Londra, au reușit ceva minunat.

O parte din încasările muzeului Madame Tussauds Istanbul, din perioada 15 aprilie- 30 aprilie, se va îndrepta spre UNICEF pentru a-i ajuta pe copiii din zonele afectate de cutremure, de aceea actrița a mulțumit muzeului și a mărturisit că evenimentul are o semnificație în plus pentru ea.

Actrița a fost întrebată despre faptul că s-a mutat la Paris și dacă are casă acolo. A răspuns că are de mult timp casă la Paris și a mers deseori acolo, dar cei care o cunosc știu că de douăzeci de ani își dorea să trăiască un an, doi ani la Paris, iar acum își împlinește visul.

„ Unde începe povestea ta?
– La İstanbul. Mama lucra la bancă, iar tata ca inginer electronist. Eu sunt singurul lor copil.
⚡️ Ce fel de copilărie ai avut?
– Un copil al unor părinți care munceau. De aceea am mers de acasă la creșă și școală. În clasa întâi, deschideam singură ușa și îi așteptam pe părinți. La acea vârstă, am învățat să gătesc pilaf și paste.
⚡️ La vârsta copilăriei stăteai în fața oglinzii și interpretai roluri?
– Nu, nu eram deloc așa. Primul lucru pe care mi-l amintesc e că-mi plăcea să pictez, dar am renuțat, apoi și am studiat la real, matematică. Biologia mi-a plăcut foarte mult. Am vrut să devin inginer genetician. După aceea, o prietenă a decis să intre la Arte Frumoase. Vorbind cu ea, mă frământa întrebarea „Dacă-mi plăcea să pictez, de ce am renunțat?„ Și am intrat la Arte Frumoase la Universitatea Mimar Sinan. “

(din interviul acordat jurnalistului Hakan Gence pentru cotidianul Hürriyet/2014)

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate