Ce spune regizorul serialului despre Barış Arduç?

Platourile serialului ALPARSLAN au avut un oaspete celebru: fotbalistul Mesut Özil care s-a remarcat în Germania, a jucat trei ani la Real Madrid de unde a fost transferat la Arsenal Londra pentru suma de 42,5 milioane de lire sterline, ajungând astfel al patrulea fotbalist care a adus cel mai mare câștig clubului Real Madrid în întreaga sa istorie.

Fostul fotbalist (care și-a agățat ghetele în cui în luna martie a acestui an) este pasionat de producții istorice. În vizita sa, acesta a stat de vorbă cu Barış Arduç și întreaga echipă de la platouri, s-a fotografiat pe tronul lui Alparslan, a asistat la activitatea celor din regie și a spus că va reveni.

Mesut Özil este căsătorit cu modelul și actrița Amine Gülşe, Miss Turcia 2014, interpreta rolului Nur în serialul „Prizoniera Dragostei„ și au împreună două fetițe: Eda și Ela. Mirii au declarat atunci că nu-și doresc daruri, au tot ceea ce le este necesar și că vor suporta costul unui număr de 1000 de operații ale copiilor nevoiași, o parte din țările africane, o parte din Turcia, prin fundația BigShoe și au îndemnat doritorii să facă donații pentru acest scop.

Fanii Alparslan și Barış Arduç s-au bucurat azi de multe fotografii. S-au postat fotografiile noului episod. Și producătorul Emre Konuk a postat fotografii. Dar și regizorul Sedat Inci.

Ce spune regizorul despre Barış Arduç? „The charisma”!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate