Așa cum se știe, RTÜK/Consiliul Superior al Radio Televiziunii din Turcia a sancționat postul de televiziune SHOW TV pentru scena de violență împotriva femeii din serialul „Kızılcık Şerbeti”: 1.500.000 TL şi cinci săptămâni de nedifuzare a serialului, cu aplicare din 7 aprilie.

Notificarea a fost transmisă postului de televiziune vineri, iar postul de televiziune a contestat luni sancțiunea în instanță.

Hotărârea instanței a fost așteptată cu nerăbdare de echipa și fanii serialului, dar și de colegii de breaslă care nu își doresc crearea unui precedent.

Instanța nu a luat o decizie definitivă, dar a suspendat executarea și a cerut RTÜK/Consiliului Superior al Radio Televiziunii din Turcia să-și prezinte apărarea față de contestația postului SHOW TV.. Instanța a amânat pronunțarea pentru săptămâna viitoare.

Astfel, SHOW TV va difuza în această seară noul episod din serialul „Kızılcık Şerbeti”.

Episodul este așteptat cu mare interes. În preview-ul difuzat, aflăm că Abdullah îi mulțumește Doğa-ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat Nursema-ei și îi oferă un cadou, gest care o face fericită pe Doğa şi este interpretat drept un semn al înțelegerii reciproce.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate