Cine se află în spatele stilului său de succes?

Va avea un alt proiect în această vară?

Celebrul actor Burak Özçivit a participat la inaugurarea magazinului din Turcia al brandului Brooks Brothers, un promotor global al stilului american,

Reporterii mondeni prezenți la eveniment au profitat de prilej pentru a-i adresa câteva întrebări,

A avut cuvinte de apreciere la adresa magazinului deschis de prietenul lui.

Întrebat dacă există produse potrivite stilului său, acesta a răspuns afirmativ și a recunoscut că sunt destul de multe, dovada fiind faptul că timp de o oră nu a putut ieși din magazin de cât a adminrat produsele.

Actorul a fost întrebat dacă stilul său de succes se datorează unui stilist și a spus că are o colaborare foarte bună cu Altınyıldız Classics, brandul pentru care este imagine. A mai spus că și soția sa, Fahriye Evcen, se implică destul de mult și că pregătesc amândoi ținutele atunci când participă la un eveniment, Un reporter l-a întrebat dacă s-a întâmplat vreodată ca Fahriye Evcen să-i ceară să nu îmbrace o ținută pentru că îi stă prea bine și ar atrage prea mult atenția. A spus că nu poate fi niciodată vorba despre așa ceva, dimpotrivă, se sfătuiesc reciproc și aleg ceea ce le stă cel mai bine,

A fost întrebat despre Kerem, al doilea copil. A spus că totul este bine și crește. A cerut permisiunea să vorbească altă dată despre acesta.

A confirmat existența celui de al 5-lea sezon al serialului KURULUȘ OSMAN și a spus că nu are un proiect de film la vară.

Întrebat dacă va mai avea deplasări în străinătate, a răspuns afirmativ și a subliniat faptul că astfel de deplasări au o importanță deosebită în promovarea Turciei în străinătate.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate