Serialul „Yüz Yıllık Mucize/Miracolul de o sută de ani„ va debuta în această seară la STAR TV cu Birkan Sokullu și Ebru Şahin în rolurile principale și cu Hilal Saral la pupitrul de regizor.

Producția OGM Pictures aduce o poveste atipică.

Ali Tahir (Birkan Sokullu) a căzut erou pe frontul din Sakarya. Se întâmplă un miracol tocmai când e pe punctul de a fi înmormântat. Este din nou în viață. Dar acest miracol devine motivul pentru care nu îmbătrânește niciodată.

Ali Tahir a cuprins foarte multe într-o viață de 130 de ani și îi este din ce în ce mai greu să continue.

Singurul care i-a știut secretul lui Ali Tahir – al cărui ultim prenume este Kemal- a fost Turgut (Necip Memili), prieten din copilărie.

*

Harika este de profesie avocat, dar își dorește foarte mult să scrie primul său roman. Harika (Ebru Şahin) a fost crescută de mătușa ei Süreyya (Zerrin Tekindor) și locuiește în aceeași casă cu surioara, mătușile și verișoarele ei. 8 femei într-o singură casă! A plecat de acasă pentru a-și scrie romanul și când nici nu speră, îl întâlnește pe Kemal. Harika are nevoie de o poveste bună, iar Kemal vrea să vorbească pentru a scăpa de povara care este asupra lui.  Viețile amândurora se schimbă într-un mod nesperat.

Ali Tahir/Eșref/Kemal

A căzut pe frontul din Sakarya și s-a crezut că a murit. Tocmai când să fie îngropat, un miracol l-a readus la viață. Din acea zi și până azi, nu a îmbătrânit deloc. O viață de 130 de ani a făcut din Kemal un înțelept și un previzionar. Este extrem de matur, serios și cu sânge rece.

HARİKA

A absolvit facultatea de drept, dar a ales să renunțe la profesia de avocat și să-și urmeze visul de a scrie romane.

Este o femeie veselă, sinceră și curajoasă. A fost crescută, împreună cu sora ei, de mătușa Süreyya. Este logodită cu Cem.

CEM

Este logodnicul Harika-ei. Este singurul băiat al unei familii care are în proprietate o firmă de construcții. Este un bărbat bogat și modern. Este alături de Harika încă din liceu.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate