„Când găsești un diamant care nu aparține nimănui, e al tău. Când găsesti o insulă care nu aparține nimănui, e a ta. Când ai cel dintâi o idee, o brevetezi: e a ta! Așa că eu sunt stăpânul stelelor, pentru că nimeni înaintea mea nu s-a gândit vreodată să le stăpânească…„

(Antoine de Saint-Exupery, „Micul prinț”)

„Aceste propoziții pe care micul prinț le-a auzit de la omul de afaceri pe care l-a întâlnit pe o planetă sunt ceea ce mulți oameni își amintesc când privesc spre cer. Stelele ne aparțin tuturor, uneori sunt adăpostul nostru, alteori întrebarea noastră despre viață.„ scria, cu ani în urmă, Dilara Pamuk pentru RANINI TV susținând că o scenă din „Kiralık Aşk” făcea trimitere la „Micul prinț” de Antoine de Saint-Exupery.

„Acesta a fost momentul în care Ömer s-a îndrăgostit de Defne. În frământările vieții, într-un univers în care toată lumea urmărește valori precum munca, banii și faima, pe Defne o bucurau stelele. Defne visa să fie o stea pe cer. De fapt, ei au format „prima stea a iubirii lor veșnice”. Și după mult timp, Ömer a înțeles-o pe Defne. Ani mai târziu, în locul în care ea s-a împrietenit cu stelele, Ömer şi Defne întâmpinau stelele împreună.” scria aceeaşi Dilara Pamuk.

*****

Fără nicio îndoială, „Kiralık Aşk” conduce clasamentul celor mai de succes comedii romantice, iar Barış Arduç şi Elçin Sangu au format cel mai compatibil și cel mai iubit cuplu de serial.

Tocmai de aceea, pentru prima oară în istoria premiilor ALTIN KELEBEK, într-o ediție prezentată de  Halit Ergenç, Premiul pentru cel mai compatibil cuplu de serial a fost acordat cuplului Defne & Ömer. Aceștia au primit trofeul de la super starul Turciei, cântăreața Ajda Pekkan.

Scriam în titlu că se pregătește un remake al serialului.

Anunțul a fost făcut de producătorul Saner Ayar, fondatorul O3 Medya, casa de producție cu un portofoliu bogat, care a avut mare succes cu remake-ul serialului „Mireasa din Istanbul„ și al serialului „O mie una de nopți„. iar din mai va filma remake-ul serialului „Kiralık Aşk”. Pentru lumea arabă! Cu actori arabi.

https://www.o3medya.com/en/portfolio

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate