„Închide ochii, băiatule

și crede doar în ceea ce vezi înăuntru.

Strânge pumnii, băiatule,

nu-i lăsa să câștige nici măcar o clipă.

Visează, băiatule , visează

nu schimba niciun vers al cântecului tău,

nu lăsa un tren oprit în gară,

nu te opri…

nici un regat nu este mai mare

decât acest mic lucru

care este viața.

Și viața e atât de puternică

încât traversează zidurile

pentru a se vedea.

Viața e atât de reală…„

Actorul Can Yaman s-a întors în Italia după 7 luni petrecute în Budapesta, unde a filmat pentru Disney Plus în rolul principal al serialului EL TURCO, , muncind din greu și cu dăruire 100%, ca pentru rolul vieții sale. A avut și câteva răni ușoare, a și obosit, s-a odihnit un pic, iar acum spune “Break the Wall”, împreună cu asociația Can Yaman for Children.

Este un turneu menit să vină în sprijinul adolescenților care suferă din punct de vedere psihologic, deoarece absența confruntării și integrării, combinată cu dezvoltarea ulterioară a unei dependențe tehnologice, au generat o dinamică complet dăunătoare de înstrăinare și izolare ale căror prime victime au fost tinerii.

Vor fi organizate întâlniri între tineri, personal medical și experți din sector care vor permite o înțelegere mai profundă a nevoilor reale ale adolescenților și a naturii intrinseci a problemelor acestora. Scopul este de a-i ajuta să înfrunte și să depășească dificultățile vieții de zi cu zi cu ușurință, inteligență și conștientizare.

Obiectivul Turului este să dărâmăm zidul de tăcere și singurătate în spatele căruia s-au ascuns pentru a scăpa de disconfortul lor.

Pentru a obține rezultate concrete, Asociația a primit patronajul Institutului de Neuropsihiatrie a Copilului din Roma, un centru de excelență internațională. Can Yaman a inaugurat proiectul vizitând Policlinico Umberto I din Roma și imediat după aceea a început un turneu în Italia, în care sunt fi implicați și localnici care au ales să ajute adolescenții aderând la inițiativa „Break the Wall Tour”.

Mesajul real și concret al actorului este că este pozibilă o lume diferită și mai incluzivă, iar viitorul se construiește cu întâlniri și schimburi, niciodată în izolare.

O parte din fondurile încasate cu prilejul acestui turneu caritabil va ajunge în Turcia pentru sprijinul celor care au de suferit în urma cutremurelor devastatoare.

Gazda primei întâlniri a fost discoteca Fell in love.

În această seară, Can Yaman va fi prezent la Vanilla Club.

„Ce înseamnă să spargi zidurile?
Înseamnă în primul rând să-ți iei puterea înapoi, să faci tot ce ține de tine să schimbi sau să îmbunătățești lucrurile pe care le consideri importante pentru tine și să îți trăiești viața după propriile reguli și principii.
Apoi, înseamnă să crezi în potențialul tău și să încerci în permanență să-l atingi.„

Traducerea versurilor: Trofin Mariana

https://lyricstranslate.com/en/sogna-ragazzo-sogna-viseaz%C4%83-b%C4%83iatul-viseaz%C4%83.html

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate