Nurgül Yeşilçay s-a întors pe micul ecran în rolul Alanur din serialul „Veda mektubu/Scrisoarea de adio„ difuzat de Kanal D (Turcia).

Într-un interviu acordat lui Hakan Gence pentru cotidianul Hürriyet, aceasta a fost întrebată ce a atras-o în acest proiect și a răspuns:

„Cu Gül Oğuz ne știm de pe vremea serialului ‘İkinci Bahar/A doua primăvară’. Suntem prietene. Vorbeam cândva că în serialele noastre, rolurile principale nu sunt folosite ca actori de personaj. Personajul nu se creează pe rolul principal, ci se creează personaje în jurul relului principala. Îi spuneam pe atunci că m-am săturat de această situație. Vorbeam că ar fi bine să vină un astfel de rol. După aceea, mi-a venit acest proiect. Și-apoi, am fost emoționată de faptul că a fost o poveste de viață reală. Am acceptat pentru că am încredere în Gül Oğuz și-mi place foarte mult personajul. Este foarte plăcut să joc personajul. E și o distribuție foarte bună. Pe regizoare o cunosc, știu cum filmează și îmi place foarte mult. Toți colegii actori au fost ales cu mare atenție. Rabia (Soytürk) este o copilă fascinantă. Selim (Bayraktar) este un actor foarte bun. Este o mare plăcere să joc împreună cu el. Bennu Yıldırımlar, de asemenea. Mă simt bine alături de ei.

Întrebată: „Povestea este un pic despre ciclul destinului… Crezi în destin?„, Nurgül Yeşilçay a răspuns:

„Cred că viața are echilibru și dreptate. În timp ce mă pregăteam pentru acest proiect, am citit cărți despre legile karmei, legile echilibrului. Pot spune că sunt aproape de a crede. Potrivit acestor legi, nedreptatea trăită de cineva este compensată de un membru al următoarei generații a familiei. Cu alte cuvinte, este ca și cum Aslı și Mehmet trebuie să ducă la bun sfârșit o dragoste care a rămas neterminată la vremea ei. Poate de aceea există o vorbă că fetele trăiesc soarta mamelor lor. Se numește conștiință colectivă. Se transmite din generație în generație până când ne confruntăm și se rezolvă. Aș putea sau nu aș putea crede. Nu prea știu…„  ​​

Întrebată „Dacă ai avea posibilitatea,ce ai schimba în acest sector și cu privire la profesia ta?„, actrița a răspuns:

„Pentru că nu am reușit să devenim un sector, avem multe lipsuri. O spun cu mare convingere deoarece am lucrat și în străinătate. Întâi de toate, trebuie să schimbăm acest „sistem al starurilor„. Nu vom deveni un sector până când nu vom accepta că toți avem diverse responsabilități, muncim pentru aceeași cauză. La platouri sunt întrebată de 30-35 de ori pe zi „Doriți ceva?„. Vom deveni sector când această întrebare va fi adresată asistentului de la platourile de filmare. Totul va fi mai ușor când oamenii își vor da seama că actorul doar își exercită profesia. Atunci putem fi egali.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate