După o lungă perioadă de tăcere în social media și îngrijorarea fanilor, după tot felul de comentarii despre dispariția ei, cineva a reușit să ia legătura cu actrița de succes Cansu Dere!

Jurnalista Birsen Altuntaș a contactat-o telefonic și a aflat că aceasta a avut probleme de sănătate. Mai precis, i-a crăpat călcâiul în accidentul de acasă și a fost nevoită să stea în casă.

Actrița a spus că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni și oricum nu folosește des social media. A mai spus că vrea să folosească Instagram doar ca pe un album în care împărtășește momentele de bucurie.

Poate că, odată cu acesta, se va încheia șirul ghinioanelor actriței. Așa cum știți, Cansu Dere trebuia să participe la o festivitate de premiere în Spania și i s-a făcut rău la aeroport și în scurt timp s-a declanșat un incendiu acasă, incendiu despre care actrița a spus că nu s-a soldat cu pagube.

Cansu Dere este prima actriță din Turcia cu care Disney Plus a încheiat contract. Aceasta va juca pentru început în serialul „Șahsiyet/Personalitate„ filmat pentru platforma digitală, apoi va evalua ofertele pentru noul sezon.

Reclame

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate