În cea mai nebunească și lipsită de calcule perioadă a tinereții sale, Alanur (Nurgül Yeşilçay) alege dragostea, nu cariera, cu riscul de a fi împotriva familie, mai cu seamă a tatălui.

Ziya (Selim Bayraktar) o părăsește pe Alanur când nici nu se așteaptă, iar inima acesteia se transformă în gheață. Decide să-și îngroape în trecut inima și visurile. Acceptă să se mărite cu cine vrea tatăl ei. Din această căsătorie, Alanur are două fete: Beste, în care Alanur nu-și găsește nebunia tinereții ei și Aslı (Rabia Soytürk)în care își pune toate speranțele.

Aslı va face alegerile pe care Alanur nu le-a făcut la timpul potrivit. Aslı va urca treptele carierei unde Alanur nu a putut ajunge.

Aslı este admisă la una dintre universitățile importante din Franța, iar Alanur este foarte mândră. Simte că Aslı o va face să uite tot ceea ce a fost urât în viața ei.

Ziya este însurat cu Seher (Bennu Yıldırımlar), cea care a fost îndrăgostită de el încă din prima tinerețe. Seher este de părere că pentru Ziya ea este cea mai potrivită, nicidecum Alanur. Seher a reușit să se mărite cu Ziya, dar este o femeie cu inima rănită.

Își pune speranțele în Mehmet, fiul ei despre care crede că îi va face viața mai frumoasă.  Hatice este pentru ea nora potrivită, dar fiul ei o vede ca pe o soră. Dacă Mehmet o va iubi pe Hatice, pentru Seher va fi ca și când căsătoria ei cu Ziya este acceptată.  

Mehmet nu crede în dragoste. Este de părere că decizia căsătoriei trebuie să fie rațională, nu sentimentală.

Aslı este o fată plină de viață, rebelă. Vrea să-și clădească propria viață. Visul ei este ca în Franța să studieze nu dreptul, ci să devină dansatoare.

Mehmet și Aslı se întâlnesc accidental. Viața are un plan pentru ei, iar povestea lor nu a început cu ei. Este o continuare a poveștii cuplului Alanur și Ziya.

Serialul „Veda Mektubu/Scrisoarea de adio„ începe chiar în această seară, la Kanal D (Turcia).

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate