Desfașurătorul emisiei comune a televiziunilor din Turcia

Sunt în curs pregătirile pentru emisia de miercuri în care, pentru prima dată în istoria televiziunii din Turcia, opt posturi de televiziune vor transmite, între orele 20.00 și 2.00, un apel comun pentru strângerea de fonduri în vederea acordării ajutorului necesar sinistraților dezastrului sezolului în Turcia.

Din punct de vedere al desfășurătorului, cele opt televiziuni vor apărea două câte două. Vor fi TRT și ATV, STAR și TV8, FOX și KANAL 7, SHOW și KANAL D.

Emisia va fi deschisă de TRT și ATV care vor fi împreună în emisie timp de o oră. Vor fi urmate de FOX și Kanal 7, iar desfășurătorul va continua în acest fel.

Birsen Altuntaș spune că FOX nu va participa doar cu vedetele postului, ci și cu unii dintre ambasadorii Disney Plus. Partea de emisie FOX & Kanal 7 va fi moderată de Çağla Şıkel și Tümer Doğru. Vor fi prezenți: Halit Ergenç, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Gülse Birsel, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Aslı Enver, Eda Ece, Şevval Sam, Ezgi Mola, Murat Ünalmış, Melis Sezen, Alperen Duymaz, Kubilay Aka și Kadir Ezildi.

Probabil că foarte curând vom afla care vor fi reprezentanții celorlalte televiziuni la acest eveniment fără precedent.

Reclame

Reclame
Publicitate