Özcan Deniz a fost achitat în procesul intentat de Feyza Aktan, fosta lui soție, care îl acuza de vătămare deliberată continuă, privare de libertate, insultă și amenințare și cerea o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și un an și șase luni.

Actorul a fost achitat în prima instanță, în data de 8 martie 2022, dar Feyza Aktan a atacat hotărârea cu recurs la instanța superioară.

Chiar la data achitării, acesta a avut un concert și atunci spunea:

„Dacă instanța a ales pentru proces această zi, eu am ales această zi ca și concert pentru a protesta un pic, pentru a-mi dovedi nevinovăția, pentru a arăta că nu sunt un astfel de om, că se vrea să mi se aplice o etichetă, de aceea nu am anulat concertul și, Slavă Domnului, în această dimineață am fost achitat. Poate că în mintea oamenilor a mai rămas ceva de genul „Sigur a făcut asta!„, dar eu pot jura pe orice că nu am făcut-o. Până acum, pe conturile mele de socializare, am făcut cele mai dure observații cu privire la cazurile de violență împotriva femeii. Dincolo de toate, sunt un copil care a crescut văzând cum mama lui era supusă violenței și sunt ca un tată care și-a crescut patru surori. De aceea, acest proces a fost pentru mine o mare nedreptate, dar eu am iertat-o pe cea care a comis această nedreptate față de mine.„

După aproape un an de zile, instanța superioară s-a pronunțat considerând că hotărârea instanței locale este corectă și a respins acuzațiile fostei soții.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate