Conform TOP 10 Netflix, în săptămâna 16- 22 ianuarie, serialul ȘAHMARAN a înregistrat 17,030,000 de ore de vizionare şi s-a situat pe locul al 5-lea între serialele care nu sunt în limba engleză.

Talentata actriță Birce Akalay, care a avut un mare succes pe Netflix cu rolul principal Lale Kıran în serialul Kuş Uçuşu/Zbor de pasăre și Önem Özülkü în seria de filme Mezarlık/Cimitirul, și-a exprimat părerea cu privire la serialul recent lansat ȘAHMARAN cu Serenay Sarıkaya și Burak Deniz în rolurile principale. Abia aștepta serialul despre al cărui mit a aflat, cu ani în urmă, la Mardin.

“Felicitări, prieteni!

Despre Șahmaran mi s-a povestit, în adevăratul sens al cuvântului, cu ani în urmă, la Mardin.

De atunci, trăiește în mai multe colțuri ale casei mele.

Tocmai de aceea, am așteptat cu mare curiozitate Șahmaran în a cărui distribuție sunt prieteni dragi.

Gustul este relativ pentru toată lumea, desigur, dar eu, urmărind un mit, în loc să caut, precum fata casei care se simte stăpână, defecte încolo și încoace, am preferat să mă pierd în această poveste. De aceea, nu doar că mi-a plăcut, am iubit-o. Sănătate condeiului, mâinilor, ochilor, spiritului tuturor. Și-apoi nu vă e rușine să fiți atât de frumoasă și atât de chipeș, Serenay Sarıkaya şi Burak Deniz? “ a scris Birce Akalay pe Instagram.

Publicitate