Kaan Urgancıoğlu a vorbit despre filmul Operation Fortune care va fi din 13 ianuarie pe marele ecran, una dintre producțiile cu cel mai mare buget: 130 milioane dolari și în care rolurile principale sunt interpretate de: Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza și Josh Hartnett.

Din distribuție face parte și actorul turc care a spus despre personajul căruia i-a dat viață: „Casa este un personaj ucrainean, un lider al mafiei, traficant de arme. Pe lângă faptul că se ocupă de ceva foarte periculos, are umor și este un personaj destul de puternic.„

Filmul este acțiune-comedie și îl are ca regizor pe Guy Ritchie despre Urgancıoğlu a spus:

„A venit prima scenă pentru casting. Am pregătit-o și am trimis-o. Apoi a venit aprobarea. Sincer, prima oară am gândit dacă e oportun să joc într-o scenă scurtă, dar mi-am spus că pentru mine are o semnificație foarte mare să lucrez cu Guy Ritchie și să fac parte dintr-o distribuție atât de bună. După ce am citit scenariul și mi-a plăcut, am fost introdus în echipă. Când am ajuns la filmări, mi-am dat seama că Guy Ritchie este un regizor care rescrie scenariul în timp ce filmează.„

Actorul a spus că regizorul a revizuit scena în a doua zi de filmări: „Scenele mele cu dialog se terminaseră. Pentru că în scenele rămase nu mai exista dialog, ca orice actor, mă simțeam confortabil , Guy Ritchie m-a chemat lângă el și mi-a spus că a revizuit scena cu mine pentru că vrea să facă personajul meu mai viu. A urmat o parte suplimentară destul de lungă. Într-o pauză scurtă am memorat toate dialogurile și apoi am jucat. A fost o scenă foarte distractivă. Azi am văzut că prima scenă filmată a fost folosită. Mi-a rămas o amintire frumoasă… E o mare bucurie pentru mine că am lucrat cu Guy Ritchie. Nu știam cu ce fel de om voi lucra. A lucrat individual cu fiecare actor. Exista și emoția la cote maxime, dar reușea să fie și calm datorită experienței sale. Ne-a făcut să uităm că suntem parte a unui proiect atât de mare. Sigur că distribuția filmului este excelentă. Jason Statham este unul dintre cei mai mari actori de acțiune ai lumii. Nu am lucrat la platouri cu Hugh Grant și Josh Hartnett, dar și ei sunt actori care îmi plac foarte mult.  

Kaan Urgancıoğlu a mai spus că scenele de acțiune cu Jason Statham au fost filmate la Aspendos unde a fost construit un platou uriaș.

Întrebat despre diferența dintre cum se lucrează în Turcia și cum se lucrează la Hollywood, actorul de succes Kaan Urgancıoğlu a răspuns: “De fapt, nu este o diferență majoră. La Hollywood iau mai mult timp pregătirile premergătoare filmărilor. Noi muncim într-un timp mai restrâns. Ei au la dispoziție un interval mai larg de timp. În esență, modul de lucru este același.„  

Operation Fortune (Servet Operasyonu) va fi din 13 ianuarie pe marele ecran, cu dublaj în turcă și opțiuni de subtitrare. Urgancıoğlu a mărturisit că a trăit o experiență inedită deoarece a fost necesar să facă dublajul în turcă la ceea ce a filmat în engleză.

Subiectul filmului: Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

Sursa: Ranini TV

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate