Actorii turci sunt cu adevărat ambasadori reprezentativi ai Turciei în întreaga lume.

Burak Özçivit se află în aceste momente la Paris unde se desfășoară FESTICULTURE, un festival- eveniment cheie în peisajul relațiilor culturale și comerciale franco-turce.

Actorul a fost primit cu foarte mare entuziasm. Acesta i-a salutat pe cei care l-au așteptat și a mărturisit că bănuia că vor fi mulți, dar nu atât de mulți și acum își dă seama că ar fi trebuit să vină mai de mult aici pentru că aceștia au o energie extraordinară.

Organizatorii evenimentului l-au premiat pe Burak Özçivit cu trofeul „Cel mai iubit actor turc în Europa„.

Acesta a vorbit despre profesia de actor, a spus că este dificilă însă, în astfel de împrejurări, își dă seama cât este de importantă. A spus că acesta este și rezultatul dezvoltării tehnologiei datorită căreia ajunge pe orice telefon, de oriunde. A mai vorbit despre începuturile carierei, când era mai emoționat însă acum știe să-și gestioneze emoțiile. A spus că niciodată nu și-a pierdut speranța și acesta a fost sfatul actorilor pentru cei prezenți. „Oriunde ați fi, cu orice v-ați confrunta, să nu vă pierdeți niciodată speranța.„

A subliniat că pentru a avea succes trebuie să crezi și în insucces, nu trebuie să renunți doar pentru că nu ai avut succes. Succesul vine după insucces.

A fost întrebat despre cum își alege rolurile și a spus că scenariul este foarte important. Dacă, atunci când îl citește, simte ceva, acceptă acel proiect. Dacă doar vrea acel proiect și caută să se convingă pe el însuși că trebuie să facă parte din el, nu acceptă. Este important să simți pentru ca proiectul să fie de succes.

A mulțumit celor prezenți, a felicitat organizatorii evenimentului și a promis că va reveni la Paris.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate