Burak Özçivit şi Fahriye Evcen au stat de vorbă cu reporterii la ieșirea din restaurant.

Au spus că sarcina decurge bine și a mai rămas puțin până la nașterea celui de al doilea copil.

Întrebați dacă au decis ce nume va avea, aceștia au spus că oscilează între două nume însă nu au decis.

Karan știe că va avea un frățior și așteaptă cu nerăbdare un prieten de joacă.

Zilele trecute s-a necăjit foarte tare pentru că s-a spart globul de zăpadă preferat, cel pe care voia să i-l dea cadou frățiorului. S-a spart la zece minute după ce a spus că e pentru frățiorul lui. După anunțul mamei pe Instagram, a fost găsit foarte repede un glob nou.

Întrebată dacă are pofte, Fahriye Evcen a spus că nu are și că se străduiește să mănânce sănătos.

Burak Özçivit a fost întrebat despre deplasarea în Qatar.

A spus că a avut un program foarte încărcat, a participat la evenimente din cadrul manifestărilor prilejuite de campionatul mondial de fotbal.  Pentru că este admirator al lui Ronaldo, a vrut, dar nu a ajuns să vizioneze meciul de fotbal Portugalia- Maroc. A ajuns însă la cel de-al doilea meci al zilei respective Anglia- Franța.

A fost întrebat despre comentariile stârnite de postarea fotografiei cu actorul american Kevin Spacey împotriva căruia s-au făcut acuzații în urma mişcării #MeToo şi a scandalului Weinstein, numit după producătorul american de film vizat de numeroase acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, dezvăluite în toamna lui 2017. Actorul  a fost exclus de Netflix din serialul de succes „House of Cards”, unde în care a interpretat personajul principal.

https://ziare.com/kevin-spacey/kevin-spacey-agresiuni-sexuale-barbati-proces-house-of-cards-me-too-weinstein-1778110

Burak Özçivit a spus că întâlnirea nu a fost una programată și au vorbit despre serialele turcești. Nu era la curent cu subiectul și a șters fotografiile imediat cum a aflat.

Au mai spus că așteaptă cu emoție venirea pe lume a celui de al doilea copil. Acum se simt mai pregătiți, dar tot au emoții și au urat tuturor celor care își doresc să aibă parte de un astfel de sentiment.

Cadoul soțului Burak Özçivit pentru soția care va da naștere în scurt timp celui de al doilea copil este o mașină de lux în valoare de 10.000.000 de lire turcești (aproximativ 500.000 de Euro). Reporterii au remarcat cadoul, iar cuplul le-a mulțumit zâmbind fără să comenteze.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate