Tuba Büyüküstün este coperta ediției din decembrie a revistei ELLE Turcia.

Ședința foto a avut loc la Los Angeles, iar actrița a purtat ținute din colecția Dior Resort 2023.

Tuba Büyüküstün a mărturisit că deocamdată locuiește la Paris, împreună cu fiicele ei gemene Toprak și Maya care studiază acolo. Jumătate din timpul liber, actrița se plimbă pe străzile Parisului vizitând expozițiile care îi ies în cale.

A mai spus că este încă într-un proces de cunoaștere a sinelui și se schimbă în permanență.

Este foarte mulțumită de cum este, de judecățile, greșelile sale, de ceea ce a făcut și de ceea ce nu a făcut.

„Deși merg la extreme în propriile mele sentimente interioare, nu sunt cineva care trăiește la extreme ca stil de viață. Există o Tuba în interiorul meu pe care cei care o privesc din afară nu o văd.”

„Cel mai mult îmi fac griji pentru viitorul fiicelor mele. Nu știu ce fel de lume ne așteaptă pentru copiii noștri. Sper ca aceste griji să fie în zadar.”

„Sunt total deschisă față de fiicele mele. Să știe că nu sunt perfectă. Am griji, am probleme, am momente când mă simt jos și chiar renunț.„

A mai spus că în anii săi ’20 a muncit foarte mult, anii ’30 i-a petrecut cu copiii ei și așteaptă cu emoție ceea ce îi vor aduce anii’40.

„A fi mamă m-a schimbat foarte mult. Nu mai poți gândi nimic ca pentru o singură persoană. Când am devenit mamă, prima oară mi-am spus: acum e foarte greu să mori.„

A vorbit și despre dragoste.

„Dragostea este un sentiment de emoție și grijă. Cred că este cel mai dureros să spui cuiva „Nu îmi mai fac griji cu privire la persoana ta„. Oricum, dragostea s-a terminat când această grijă nu mai există. Cred că cel mai important lucru pentru o relație bună și indispensabilă este libertatea de comunicare și de exprimare.„ a mai spus Tuba Büyüküstün.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate