Pentru a fi atât de creativ, trebuie să fii foarte aproape de Creator.

„Bună seara tuturor.

Mama mi-a spus că ar fi foarte bine dacă i-aș mulțumi.

Mi-a mai spus să nu o uit pe bunica.

Sigur că este imposibil să-i văd separat de familia mea, așa că mulțumesc întregii familii, verilor, fratelui, unchiului, mătușii.

Tata a plecat prea devreme dintre noi. Cu fiecare zi care trece înțeleg cât de puternic a fost. (Kaan avea 13-14 ani).

Bunicul, de asemenea. Ne-a format familia, filozofia familiei. Ne-a arătat cât de importantă e masa în familie.

Când m-a văzut la vârsta de 3 ani, oricum s-a stins când aveam 3 ani și jumătate, a spus: „Băiatul ăsta o să se facă artist.„. N-a apucat să mă vadă, dar a avut dreptate. O fac de mult pe artistul, dar am înțeles că nu are nicio semnificație dacă nu faci parte dintr-o poveste bună. De aceea îi mulțumesc foarte mult celei care a creat această poveste, Sema Ergenekon. Gândesc că pentru a fi atât de creativ, trebuie să fii foarte aproape de Creator (de Dumnezeu).

Ali Bilgin ne este prieten la nevoie, părinte la nevoie. Cu fiecare zi care trece respectul și iubirea mea față de el cresc tot mai mult. Mulțumesc foarte mult.

Întreaga echipă YARGI. Sunt oameni atât de afectuoși. Vă iubesc pe toți foarte mult. Ce bine că existați! Mă străduiesc să vă merit. Ne străduim.

Kerem Çatay pune la dispoziție tuturor celor despre care am vorbit un enorm spațiu de joc (referindu-se la jocul actoricesc). Îți mulțumesc foarte mult. Trăim zilnic răsplata acestui fapt.

În zilele noastre, când este foarte greu să fii chiar și copil, mulțumesc foarte mult tuturor colegilor actori pentru curajul de a fi actori. Acest trofeu există grație vouă. Vă mulțumesc foarte mult.”

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate