„Kral Kaybederse/Când regele pierde„, cel mai îndrăgit roman al scriitoarei- psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu este adaptat pentru televiziune.

Scenariul a fost scris de O3 Medya pentru prima dată în 2017, iar producătorul îl voia în rolul principal pe Erkan Petekkaya. Scenariul nu a fost pe măsura așteptărilor și proiectul a fost amânat.

După ce Gülseren Budayıcıoğlu s-a asociat cu Onur Güvenatam în compania OGM Pictures, proiectul a revenit ca intenție și a fost prezentat actorului Kenan İmirzalıoğlu, dar acesta nu era interesat de un serial de televiziune.

Între timp, Kıvanç Tatlıtuğ a ajuns la un acord cu OGM Pictures și între proiectele prezentate acestuia a fost și „Kral Kaybederse/Când regele pierde„.

Scenariștii serialului „Masumlar Apartmanı/Blocul nevinovaților„ au început să scrie scenariul, iar regizorul Çağrı Lostuvalı a rămas în așteptarea filmărilor serialului. Scenariul nu a fost pe placul lui Kıvanç Tatlıtuğ și acesta s-a retras din proiect.

OGM Pictures a ajuns la un acord cu Uraz Kaygılaroğlu, cel care a refuzat să joace în serialul „Çöp Adam„ pe motivul că vrea o perioadă de odihnă, apoi s-a scris că acesta va fi interpretul rolului principal Kenan din „Kral Kaybederse/Când regele pierde„.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, producătorul Onur Güvenatam și conducerea postului de televiziune au decis să amâne proiectul pentru anul viitor.

Vom vedea dacă regele va fi Uraz Kaygılaroğlu sau un alt actor.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate