Çöp Adam, serialul inspirat de o poveste semnată de scriitoarea psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu, a avut un debut bun, în ciuda faptului că miercurea este considerată o seară grea, din punct de vedere al audienției, iar interesul pentru fotbal este în această perioadă la cote maxime grație Campionatului Mondial de Fotbal.

Engin Altan Düzyatan şi Elçin Sangu au atras interesul publicului telespectator, motiv pentru care STAR TV va redifuza primul episod, de două ori, în această seară.

Tamer Yılmaz : A fost nevoit să muncească în multe locuri de la o vârstă fragedă și apoi a fost abandonat de părinți, împreună cu sora lui, într-un orfelinat. A fost un elev silitor, apoi un student de succes. S-a căsătorit cu Berrin, pe care a cunoscut-o în studenție. În primii ani de căsătorie s-a născut Damla, fetița lor. În ciuda tuturor chinurilor pe care le-a suferit, condițiile grele de viață nu l-au putut reduce la tăcere pe copilul din Tamer. În timp ce își câștiga existența prin crearea unor jocuri pe calculator, acesta și-a deschis o firmă. Jocurile create de el s-au bucurat de atenție, iar o companie amerciană a cumpărat 51% din acțiuni în schimbul unei sume foarte mari. Nu prea este sociabil. Vorbește puțin și este inteligent. Poartă urmele copilăriei sale dificile. Încă îi place să joace jocuri de unul singur, precum un copil. Ceea ce împarte cu adevărat în viață, reprezintă doar banii lui.

Peri Yıldırım Sonad: Peri, care are un pic peste treizeci de ani, este frumoasa și de succes directoare a unei bănci private. A avut o mare dezamăgire în anii adolescenței, când mama ei și-a părăsit familia pentru o nouă viață alături de iubitul ei. După ce și-a pierdut tatăl, care a dat faliment, a rămas doar cu sora ei, Naz. După ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Sarper, sora ei a continuat să locuiască în aceeali casă deoarece are o boală din pricina căreia trebuie ținută tot timpul sub control. Pentru Naz. Peri a renunțat la propria viață socială și a făcut tot felul de sacrificii doar pentru ca surorii ei să-i fie bine.

Berrin Yılmaz: L-a cunoscut pe Tamer în anii studenției și s-a căsătorit cu el în ciuda faptului că tatăl ei nu-și dorea un ginere crescut la orfelinat. Părinții ei nu sunt în viață. Are doar o soră care locuiește cu familie (soțul și fiul) în afara Istanbulului. La început s-a străduit mult să-l cunoască mai bine pe Tamer, dar apoi l-a acceptat așa cum este: un om interiorizat, tăcut, care nu-și exteriorizează gândurile și sentimentele, un dependent de muncă. Este foarte îndrăgostită de el. Este soție devotată, o mamă bună, o fire docilă.

Aysel Yılmaz (mama lui Tamer): Și-a pierdut părinții de mică și a crescut la rude, ocupându-se de treburile casei acestora. Când l-a cunoscut pe Bülent, a crezut că i-a ieșit în cale salvatorul. Bülent s-a căsătorit cu ea pentru că i s-a predat necondiționat și a intuit că se va putea folosi de dependența ei de el. Aysel încă mai crede că soțul ei e foarte chipeș și este foarte geloasă. Se străduiește să-l țină mereu sub control, dar nu s-ar putea spune că i-a reușit.

Bülent Yılmaz (tatăl lui Tamer):  A fost foarte răsfățat depărinți în copilărie. Când și-a pierdut părinții unul după altul, a rămas cu studiile neterminate și pe drumuri. Nu a depus eforturi pentru a-și câștiga existența, nu a fost statornic la un loc de muncă, chiar i-a fost rușine să muncească. Este foarte egoist, oportunist. Nu a simțit că ar fi responsabil față de copii, față de Tamer, dar acum crede că Tamer este obligat să aibă grijă de părinți.

Meryem Yılmaz: Este sora mult iubită a lui Tamer. Și Meryem își iubește mult fratele deoarece a fost alături de ea tot timpul vieții. Din cauza copilăriei pe care a trăit-o, nu are încredere în viață și în oameni. Este asocială. Se simte confortabil în îmbrăcăminte lejere, largi, care îi ascund frumusețea. Este indiferentă față de oamenii din jurul ei, în totală desconsiderare, nu are scopuri sau idealuri.

Seko: Este prietenul lui Tamer de la orfelinat, acum un tânăr chipeș. Și el a fost un student de succes. A absolvit marketing. Este confidentul lui Tamer, omul în care are cea mai mare încredere. Este un om de cuvânt și are o personalitate sinceră. După ce Tamer a fondat compania, au început să lucreze împreună. Este un om sârguincios.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate