Primul episod, în această seară, la Star TV.

Tamer, care a început să se lupte cu viața de la o vârstă foarte fragedă, este obosit mai degrabă de problemele familiei decât de lupta pentru pâine. A reușit să protejeze copilul din el, transformând toate aceste condiții dificile într-un joc. A fost lăsat în orfelinat de părinți și a crescut acolo împreună cu Meryem, sora lui. Acum căsătorit și are un copil. Când jocul de calculator pe care l-a creat are un mare succes, o companie gigant americană devine partener în compania lui Tamer.

Primul lucru pe care îl face este să-și adune familia sub același acoperiș, Tamer, care devine dintr-o dată bogat, cumpără un conac cu vedere la Bosfor. Mama Aysel și tatăl Bülent sunt extrem de bucuroși pentru că s-au mutat la conac, dar lui Tamer îi va fi foarte greu să uite amarul trecutului.

Echilibrul pe care încearcă să-l stabilească Tamer este răsturnat când o întâlnește pe Peri, care a ajuns la punctul de a renunța la viață, din pricina violenței loviturii primite de la cei mai apropiați, se trezește brusc în lumea secretă a lui Tamer.

O poveste semnată de scriitoarea- psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu.

Producție: OGM Pictures

Regie: Yağız Alp Akaydın

Scenariu: Melek Gençoğlu, Su Ersöz

Distribuție: Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate