În seara de 12 martie 2014, la ATV debuta serialul KARA PARA AȘK, cu Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün. în rolurile principale.

Este al doilea cel mai vândut serial al Turciei și unul dintre serialele cu cele mai mari încasări.

Serialul a fost vândut în 142 de țări!

Barbra Joan Streisand, cântăreață, autoare, actriță, regizoare și producătoare de film americană, laureată a 2 premii Oscar, 8 premii Grammy, 5 premii Emmy etc, declara că urmărește pe NETFLIX serialul KARA PARA AȘK, cu Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün. în rolurile principale și avea numai cuvinte de laudă pentru aceștia.

NETFLIX Germania a difuzat serialul și acesta s-a situat pe primul loc între cele mai populare cinci seriale.

A fost o vreme când compatibilitatea lor a fost subiect de studiu la universități. 

„Outstanding” este calificativul acordat de minunata noastră campioană NADIA serialului care îi are ca protagoniști pe Engin Akyürek și Tuba Büyüküstün.

Fiind un cuplu atât de iubit, când și când apare în presă știrea că ar trăi o poveste de dragoste.

Așa s-a scris și azi!

O emisiune mondenă matinală a lansat zvonul că ar fi fost fotografiați la Paris, că fotografia a fost distribuită în social media de cineva din cercul lor de prieteni etc.

Un site monden a preluat știrea titrând „Această știre îi va bucura foarte mult pe fani. Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek trăiesc o poveste de dragoste.„

Tuba Büyüküstün a reacționat față de acest zvon scriind în Instagram Stories: „Cei care trăiesc dragostea sunt Elif și Ömer, nu eu şi Engin. Nu confundați. Și, da, a fost o foarte frumoasă poveste de dragoste. Nu ar trebui să fie o coincidență faptul că mulți oameni, din multe părți ale lumii, sunt încă sub influența acestei iubiri.„

Apoi a atașat rândurile publicate și a continuat:

„Și, dacă toată lumea s-a bucurat, întristat și a discutat suficient pe această temă, ne putem liniști. Sau ar fi trebuit să mai aștept câteva zile pentru a vă întreba „Chiar credeți în această bârfă?„.

A încheiat cu un zâmbet.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate