Într-o perioadă când multă lume e cu gândul la Campionatul Mondial de Fotbal, Burak Özçivit s-a deplasat în Kuveit pentru a participa la a 45-a ediție a Târgului Internațional de Carte.

Încă din octombrie 2021, cartea ‘Behind Success’ era pe aplicația Diwan World, iar renumitul târg de carte este un bun prilej de prezentare a variantei tipărite.

Conform editurii, protagonistul serialului „Kuruluș Osman„ vorbește despre viața sa privată, despre valorile în care a crezut și despre speranțele sale personale, despre reperele din viața de student care studia fotografia, până când a ajuns la faima internațională. A mai vorbit despre profesorul său de la universitate care l-a determinat să se îndrepte către actorie, despre sfaturile bunicului său, despre necesitatea de a ne cunoaște obiectivele cu exactitate pentru a nu trăi o viață falsă, construită de deciziile altora. În această carte, el a mai vorbit din experiența sa personală despre oportunități, provocări și dificultăți, călătoria sa spre autocunoaștere, sursele sale de motivație, sacrificiile pe care le-a făcut și, în final, despre gestionarea timpului.

„Nu trebuie să te încăpățânezi prea mult cu viața. Nu totul poate fi mereu așa cum îți dorești. Pentru a nu pierde timp și pentru a nu ți se spulbera speranțele, trebuie să accepți și acest lucru. Această acceptare este una dintre cele mai mari virtuți umane. Iar omul, când acceptă o situație, încearcă imediat să găsească o alternativă diferită care să-l consoleze.„ spune actorul.

Și ca orice oaspete de seamă, are parte de un program diversificat!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate