Burak Özçivit, cartea în detrimentul fotbalului


Într-o perioadă când multă lume e cu gândul la Campionatul Mondial de Fotbal, Burak Özçivit s-a deplasat în Kuveit pentru a participa la a 45-a ediție a Târgului Internațional de Carte.

Încă din octombrie 2021, cartea ‘Behind Success’ era pe aplicația Diwan World, iar renumitul târg de carte este un bun prilej de prezentare a variantei tipărite.

Conform editurii, protagonistul serialului „Kuruluș Osman„ vorbește despre viața sa privată, despre valorile în care a crezut și despre speranțele sale personale, despre reperele din viața de student care studia fotografia, până când a ajuns la faima internațională. A mai vorbit despre profesorul său de la universitate care l-a determinat să se îndrepte către actorie, despre sfaturile bunicului său, despre necesitatea de a ne cunoaște obiectivele cu exactitate pentru a nu trăi o viață falsă, construită de deciziile altora. În această carte, el a mai vorbit din experiența sa personală despre oportunități, provocări și dificultăți, călătoria sa spre autocunoaștere, sursele sale de motivație, sacrificiile pe care le-a făcut și, în final, despre gestionarea timpului.

„Nu trebuie să te încăpățânezi prea mult cu viața. Nu totul poate fi mereu așa cum îți dorești. Pentru a nu pierde timp și pentru a nu ți se spulbera speranțele, trebuie să accepți și acest lucru. Această acceptare este una dintre cele mai mari virtuți umane. Iar omul, când acceptă o situație, încearcă imediat să găsească o alternativă diferită care să-l consoleze.„ spune actorul.

Și ca orice oaspete de seamă, are parte de un program diversificat!

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.