Kadir Doğulu şi Neslihan Atagül sunt protagoniștii serialului “Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal.

Despre scena în care membrii familiei Işık au experimentat moartea, imaginându-se la propria înmormântare cu șansa unei noi vieți, s-a comentat mult, iar Birsen Altuntaș a scris ieri că este o scenă pe care Kadir Doğulu și Neslihan Atagül au experimentat-o și în viața lor privată. Soții Doğulu ar fi ales, avându-l ca mentor pe Prof. Dr. Ali Osmay Güre, să trăiască viața într-o dimensiune spirituală diferită.

În această experiență i-ar fi însoțit și cântărețul Murat Dalkılıç căruia i s-ar fi dat porecla „Keremcem„.

A existat curiozitatea dacă scena cu pricina a fost introdusă la dorința soților Doğulu (firma lui Kadir Doğulu fiind și coproducător al serialului).

Emre Özdür și Başar Başaran, scenariștii serialului, au spus că scena a fost scrisă de ei și situația este o coincidență.

O scenă similară găsim și în serialul american Nine Perfect Strangers.

 

Kadir Doğulu confirma speculațiile din presă în legătură cu faptul că sunt adepți ai Ordinului Bektași și el a fost ridicat la rang de Derviș și spunea în urmă cu șase luni:

„Astfel de subiecte sunt foarte valoroase. Nu e subiect, e spiritualitate. Noi avem o vorbă foarte prețioasă: „Nu e clar cine deține banii sau credința.„ Acesr rang mi-a fost dăruit. Iar eu mă străduiesc să arăt, cât depinde de mine, acasă, la muncă, prin atitudine, Vecinii știu, rudele știu. Nu e ceva cu care să mă laud. Este un rang.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate