În perioada 17-20 octombrie se va desfășura la Cannes târgul de conținut tv MIPCOM.

MISTCO va avea în catalogul de prezentare și producția Gold Film, ce va fi difuzată la TRT1, Cennet’in Çocukları (care, conform jurnalistei Birsen Altuntaş, de ieri și-a schimbat denumirea în “Yürek Çıkmazı”(Inimă în impas) titlul cărții scrise de Atike Hınçlıer).

Conform Ranini TV, titlul internațional al producției va fi „Secrets of An Angel”.

Rolurile principale vor fi interpretate de Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu și Mesut Akusta.

Va aduce povestea unei familii după o tragedie.

Cennet, de mulți ani victimă a violenței domestice, este internată în spital după ce i se face rău. În timpul tratamentului, aceasta vede pe geam un număr de telefon al avocatei Zeynep. O sună pentru a-i cere ajutorul. Îi dă o scrisoare care trebuie deschisă după ce ea va muri. Această scrisoare îi va aduce laolaltă pe Zeynep și Halil, fiul cel mare al Cennet-ei. Întâlnirea lor este eronat percepută de frații mai mici. Chiar dacă se vor întâlni pentru Cennet, între cei doi își va face loc romantismul.

Pe fotoliul de regizor este Serdar Gözelekli, iar din distribuție mai fac parte: Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersöz, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Alp Akar, Özlem Ulukan și Güler Ökten.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate