„Actoria, în forma sa cea mai simplă, începe cu empatie. De asemenea, cred că actorul este cineva care simte curiozitate față de lucruri care nu sunt în responsabilitatea sa. Actoria este profesia mea în primul rând. Fiecare profesie are propriile provocări și domenii de responsabilitate. Simți un sentiment de responsabilitate față de tine, față de personajul pe care îl interpretezi, dar trebuie să simți cea mai mare responsabilitate față de proiectul în sine și de puterea poveștii.” ENGİN AKYÜREK

Engin Akyürek este primul actor turc desemnat Cel mai Bun Actor la Seoul International Drama Awards. Evenimentul a avut loc în 10 septembrie 2015.

„Mulțumesc foarte mult publicului meu din întreaga lume și juriului. Chiar dacă nu vorbim aceeași limbă, este o experiență foarte frumosă să împărtășim aceleași sentimente. Mulțumesc, de aici, producătorului Kerem Çatay, regizorilor Ahmet Katkısız, Hakan Eren, scenaristelor Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, tuturor colegilor actori şi echipei „Kara Para Aşk”, precum și foarte prețioasei mele familii, mulțumiri infinite. Este o mare fericire pentru mine să primesc acest premiu dar sunt trist din cauza acțiunilor teroriste, din ultimul timp, din țara mea. Acolo unde există terorism, tot ce îți dorești este PACEA și nu o doresc doar pentru țara mea, Doresc pace întregii lumi.„ spunea actorul când a primit trofeul.

Reclame
Reclame
Reclame