La o sută de ani de la eliberarea İzmirului, aseară, într-un concert urmărit de două milioane de oameni, Tarkan a făcut istorie.

Astfel, megastarul a atins un record demn de o carieră strălucită..

Concertul de aseară a reușit să ocupe un loc între primele cinci cele mai urmărite concerte în aer liber din lume, cu intrare liberă, din toate timpurile. (Wikipedia)

Megastarul a ales să concerteze gratis într-o zi de sărbătoare.

A plecat acasă cu o amintire unică și un dar cu o conotație deosebită. Primarul orașului i-a dăruit un mic măslin, simbol al nemuririi și păcii.

TARKAN le-a mulțumit celor prezenți pentru că l-au considerat demn de a concerta în fața lor și i-a îndemnat la unitate și pace, le-a spus să nu se îngrijoreze pentru orice pentru că viața este scurtă, atârnă de un fir de ață, de aceea trebuie să ne iubim, să nu necăjim și să fim uniți.

„Dragii mei, aveți grijă de voi. Rămâneți sănătoși. Rămâneți mereu așa, în veselie, bucurie, entuziasm. Nu vă îngrijorați pentru orice. Viața e scurtă. Ați văzut, mi s-a prăbușit scena*. Aceasta este viața. Nu se știe ce se poate întâmpla. Este o viață care atârnă de un fir de ață, de aceea trebuie să prețuim fiecare clipă. Să trăim fiecare zi ca și când ar fi ultima noastră zi. Nu-i așa? Trebuie să ne iubim, să nu ne dezamăgim. Trebuie să fim uniți, să trăim în liniște și pace. „ TARKAN

*Când a spus că i s-a prăbușit scena, Tarkan s-a referit la faptul că scena care i s-a pregătit inițial pentru concert s-a prăbușit în timpul pregătirilor. Artistul nu se afla acolo și incidentul nu s-a soldat cu victime.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate