Birce Akalay a stat de vorbă cu reporterii mondeni în fața sediului agenției de impresariat ID İletişim.

Aceasta a spus că a petrecut o vacanță foarte frumoasă și apoi a trecut pe la Bodrum pentru a-i vedea pe părinții ei.

Întrebată despre speculațiile care apar în presă cu privire la relația cu İbrahim Çelikkol, aceasta a spus că acesta îi este un foarte bun prieten, așa cum prietenă îi este și fosta lui soție. A mai spus că o întristează apariția unor astfel de știri. Uneori se întristează, alteori râde și se întreabă de ce nu pot fi prieteni un bărbat și o femeie.

A spus că la început te enervează astfel de știri, apoi râzi.

A mai fost întrebată despre comentarii de genul „o bună prietenie se poate transforma în dragoste„, și a spus că în viață se poate întâmpla așa ceva, dar nu e cazul lor.

Despre fanii care cred că le stă bine împreună, Birce Akalay a spus că este o dovadă de inocență din partea lor, dar este de părere că sunt anumite publicații care se folosesc de acest subiect și nu este deloc etic din partea lor, mai ales că se cunoaște faptul că relația este una de prietenie între familii.

Actrița a mărturisit că nu are pe nimeni în viața ei, nu are o relație de dragoste, singura ei preocupare este cea profesională și este foarte mulțumită.

A mai spus că este foarte fericită de succesul celor două proiecte de pe Netflix („Kuș uçuşu/Zbor de pasăre„și „Mezarlık/Cimitirul”.

Întrebată dacă acest succes o va îndepărta de televiziune, a răspuns că îi e dor și de publicul de televiziune și, deși episoadele sunt foarte lungi și se filmează foarte mult, aceasta îi este profesia și va continua.

A mai fost întrebată și despre afacerea cu bijuterii și a spus că este mulțumită.

A fost întrebată dacă își dorește să joace un proiect despre viața unei personalități, aceasta a spus că i-ar plăcea mult să joace într-un proiect despre Sabiha Gökçen*

*Sabiha Gökçen a fost fiica adoptivă a lui ATATÜRK şi prima femeie pilot militar din lume și din Turcia. Aceasta s-a alăturat Forțelor Aeriene în 1936.”

Între premiile și medaliile deținute:

  • Insigna Aviației Militare Române
  • Titlul „Unul dintre cei 20 de aviatori care și-au pus amprenta în istoria lumii” la ceremonia de la baza aeriană Maxwell din SUA în 1996.

**********

Știți care este proiectul de debut al actriței Birce Akalay?

Rolul principal Lamia în serialul KADER/Destinul, un serial cu Özcan Deniz (Ali Asyalı) şi cu o poveste scrisă chiar de acesta.

Birce Akalay avea atunci 23 de ani și a fost aleasă de Özcan Deniz, dintre sute de candidate.

Au contat foarte mult ochii ei foarte frumoși, dar aceasta a impresionat și echipa de casting prin interpretare.

*****

Birce Akalay este și profesor universitar la secția Conservator Teatru a Universității Haliç din İstanbul, facultate pe care a absolvit-o după ce a studiat trei ani la Universitatea Istanbul, Facultatea de Literatură, Secția Critică de Teatru și Dramaturgie.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate