Ura! Eşti aici! Bravo nouă!

Bine ai venit în Verona!

Ne place la nebunie să-ți explicăm partea cu de ce te afli aici. Cu permisiunea ta, începem. Am vrut ca această poveste să ne semene și să semene cu ceea ce iubim noi cel mai mult. Să pornim la drum și, de cele mai multe ori, să ne abatem din drum. Bine, știm, drumul adevărat nu e mereu distractiv, este lung și complicat pentru noi toți! Dar, uneori, ne aduce în cale suprize atât de frumoase încât, când crezi că te-ai pierdut, te întâlnești cu cea mai frumoasă priveliște din lume. Iată, noi, pe acest drum, ne-am întâlnit unul cu altul și cu prietenia ta. Aici se cuvine să spunem ce bine că! Ne-am spus că unele întâlniri merită să fie sărbătorite și suntem cu toții aici. Și apoi, ai încredere în noi. Peisajul a meritat atâta drum. Atunci, din nou, bine ai venit!

Özge & Serkan

Cu această invitație, am devenit speranță pentru un copil făcând, în numele dumneavoastră, o donație copiilor bolnavi de cancer, Fundației Umut (Speranța)„„

Grație jurnalistei Oya Doğan, am aflat cum și-au întâmpinat oaspeții Özge & Serkan.

Özge Gürel şi Serkan Çayoğlu!

I-a adus la un loc „Anotimpul Cireșelor„, dar ei l-au transformat în anotimpul iubirii.

S-au logodit în Turcia (în urmă cu două luni), s-au căsătorit în Germania (în urmă cu o lună), iar în această seară au nunta în Verona.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate