Neslihan Atagül Doğulu se pregătește să revină în atenția publicului cu rolul principal din serialul “Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal.

Producător este TMC Film, companie patronată de Erol Avcı care a semnat trei producții despre care se spune că au rămas în istoria serialelor turcești: “Binbir Gece/ O mie una de nopți”, “Aliye” și “Canım Ailem/Draga mea familie”.

Partener de producție este firma soților Doğulu, Âlim Yapım.

Neslihan Atagül dă viață personajului Macide care este specialist în resurse umane, dar studiază și tehnici de vindecare.

Neslihan Atagül a fost văzută cu producătorul Erol Avcı și a stat de vorbă un pic cu reporterii mondeni.

Le-a spus că este bine și are emoții pentru că vor începe în curând.

A fost întrebată dacă va fi greu să joace împreună și a răspuns că va fi foarte confortabil deoarece va juca împreună cu soțul ei.

A mai fost întrebată dacă a avut parte de un cadou surpriză la aniversarea căsătoriei și a răspuns:

„Atâta timp cât Kadir va fi în viața mea și sper să fie întotdeauna, existența lui va fi mereu un foarte mare dar pentru mine.„

A mai fost întrebată despre o altă producție a firmei de familie și a spus că vor sta de vorbă cu un alt prilej.

A fost și un moment amuzant când a fost întrebată despre o postare pe care a redistribuit-o actriția și a spus că o prietenă e autoarea glumei (în legătură cu numele de familie Atagül) și ea doar a redistribuit.

„Neslihan Ata Gül”, în traducere: „Neslihan zâmbește-i calului„.

Întrebată despre data difuzării serialului, aceasta le-a sugerat reporterilor să-i întrebe pe producătorii Erol Avcı și Kadir Doğulu.

Reclame

Reclame
Reclame
Publicitate