KEREMCEM revine pe micul ecran. Acesta se alătură, într-un rol principal, distribuției serialului Gül Masalı/Povestea Trandafirului din care ATV a difuzat deja cinci episoade.
Până când vom afla ce fel de rol va interpreta Keremcem, este de subliniat faptul că a revenit alături de colaboratori cu care acesta a avut succes.
Cu Pastel Film a reușit un parcurs de 4 sezoane și 131 de episoade cu „O Hayat benim„ (Ateş German) (la FOX), iar la ATV l-am văzut în serialele Kimse bilmez (27 episoade) (Ali Hüroğlu) și în Așk ve Mavi (Yaman).
Regizorul îi este, de asemenea, cunoscut, fiind Sadullah Şentürk cu care a colaborat la „O hayat benim„ în 2016.
Scenariul este scris de Aybars Bora Kahyaoğlu, iar proiectul este creat de Soner Caner.
Transferul este anunțat de jurnalista Birsen Altuntaș drept „transferul bombă„! Spune că personajul se va numi Fuat și îl vom cunoaște odată cu episodul 7.


Keremcem a avut chiar alaltăieri o întâlnire cu CEO-ul Pastel Film, Efe İrvül, care a preluat conducerea companiei de producție, preluând ștafeta de la tată său, Yaşar İrvül, fiind, astfel, cel mai tânăr CEO dintre cei din acest domeniu.
La doar 27 de ani, absolvent al Universității Istanbul/Facultatea de Științe ale Comunicării/ Departamentul de Media, acesta declara, în urmă cu doi ani, că se simte norocos că lucrează împreună cu tatăl său, Yaşar İrvül, care are o experiență de 40 ani în afaceri și 30 de ani ca producător.

Să fie de bun augur!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate