Çağlar Ertuğrul a scris un rol pentru Deniz Baysal


Çağlar Ertuğrul a fost surprins într-un mall din Urla (İzmir). Era însoțit de Kayla Manukyan, iubita lui.

La Urla au venir la nunta unui prieten.

Actorul le-a spus reporterilor mondeni că au făcut cumpărături, dar mai mult medicale. A avut probleme cu umărul și piciorul, după rolul din serialul de acțiune în care a jucat, o vreme a făcut chiar și fizioterapie, dar acum este mai bine.

Reporterii au profitat de prilejul de a-i vedea împreună și i-au întrebat dacă au planuri de căsătorie. Au spus că nu este obligatoriu să se căsătorească, celor care o fac le doresc să fie fericiți, iar cel mai important este că sunt împreună. Ea a spus că nu visează la o nuntă, iar el a glumit spunând că el se visează în rochie de mireasă.

Actorul a mai spus că lucrează, împreună cu un prieten, la scenariul unui film. A ținut să precizeze că a scris un rol foarte frumos pentru Deniz Baysal și speră ca în sezonul următor să vină pentru a filma alături de ei două-trei săptămâni.

A mai fost întrebat despre faptul că se spune că oamenii nu prea mai sunt interesați de filmele de cinema din pricina platformelor digitale. Actorul a spus că nu crede așa ceva deoarece un exemplu este filmul Bergen care a fost foarte vizionat, așa că, ori de câte ori apare un film bun, oamenii merg la cinema.

A mai fost întrebat despre despărțirea de serialul Teșkilat. A spus că n-ar fi vrut să anunțe nimic înainte de a fi difuzat următorul episod, dar probabil că oricum s-ar fi auzit. A spus că scenariștii au scris un final (de rol) foarte frumos și probabil că nu va mai fi cale de întoarcere.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Çağlar Ertuğrul a scris un rol pentru Deniz Baysal

  1. A

    Oooo, doamna Guler, asta e mai mult decat o stire. E o bomba 😁. Multumim frumos.
    Caglar zicea ca el prefera sa joace mai mult in filme decat in seriale si adevarul e ca e de inteles. In marea majoritate serialele dupa primul sezon tind sa isi piarda din sens. Apare repetitia si plictisul in randul actorilor care de cele mai multe ori nu mai au ce invata din arta actoriei atunci cand scenaristii nu au puterea de a schimba un personaj aducandu-i imbunatatiri.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.