Dumnezeu a creat oamenii. Văzându-i că se plictisesc, a creat o comunitate nomadă cu multiple abilități. Domii. Piroz este unul dintre ei. Cântă la instrumentul kemane și, împreună cu frații săi, merge din sat în sat pentru a cânta la nunți și înmormântări. Înaintea unei nunți, Piroz se îndrăgostește de o mireasă pe nume Sümbül. De asemenea, Sümbül de îndrăgostește la prima vedere de Piroz. Încep să cânte împreună un cântec despre care cred că doar ei îl știu. Nunta se termină tragic, cu o ceartă între două familii.

Sümbül devine o mireasă nedorită și trebuie ucisă. Când Piroz se luptă pentru a o proteja pe cea pe care o iubește, sătenii îi sunt cel mai mare sprijin. O răpește și o duce în satul lui cu nomazi. Cei din familia ei nu acceptă așa ceva și înarmați merg pe urmele ei. Piroz e decis să nu renunțe. Mirze, tatăl lui, care a trăit astfel de probleme cândva, își sprijină fiul din tot sufletul. Când Seymen Ağa era pe cale să-i prindă pe Piroz și Sümbül, sătenii își iau toate lucrurile și traversează un mare râu, astfel mută satul mai departe. Sigur că fiul lui va trăi fericit alături de femeia iubită, Mirze rămâne în urmă împotrivindu-se celor răi cu kemane-ul la care cântă și cu limba lui ascuțită. (Sursa: Dizi Doktoru)

Erkan Kolçak Köstendil şi Hazar Ergüçlü, Piroz şi Sümbül, se vor întâlni în 10 august cu publicul Netflix.

Filmul BKM mai are în distribuție pe: Bülent Emin Yarar,  Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya.

„Tu ești musafira lui Dumnezeu.

De-acum, acesta e și locul tău.

Tatăl tău are o inimă de piatră dacă te-a rănit și pe tine.

Ce ești tu, suntem și noi.

Așa cum Piroz e fiul meu, tu ești fata mea.

Trebuie să plec. Mă așteaptăm Dilom….

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate