Özge Önder a fost invitata realizatoarei emisiunii „Film gibi hayatlar/Vieți ca în filme„ (TRT2) Hülya Koçyiğit, fostă actriță, o legendă a cinematografiei turce.

În ziua de 10 februarie 2021, Özge Özder a dat naștere unei fetițe pe care a numit-o Eva Luna.

Actrița s-a întors pe platourile de filmare foarte repede pentru a interpreta rolul Doktor Derya Samanlı în serialul de succes Sadakatsız.

Actrița a mărturisit în emisiunea de la TRT2 că a aflat despre această sarcină după ce a acceptat rolul.

„Era perioada când nu le spui nici familiilor gândind că nu se știe cum va continua, dar m-aș fi simțit ca și când le-aș fi ascuns ceva. Poate că ar fi continuat drumul cu o altă actriță. Era o situație foarte crticiă. De aceea, după ce i-am spus soțului meu, primul care a aflat de sarcină a fost domnul Fatih (producătorul). Iar acesta, să fie sănătos. s-a purtat ca un părinte, protector. Mi-a spus: „Cred foarte mult în norocul bebelușilor. Un bebeluș e aducător de noroc. Dacă nu vei spune că e pandemie, crei să stai cu picioarele întinse, nu vrei să ieși. noi ne dorim foarte mult să continuăm cu tine.„ Am făcut mici modificări rolului. M-au folosit foarte economic. Am fost la platouri o dată- de două ori pe săptămână.„

„Cu două zile înainte de naștere eram la filmări. După trei săptămâni de la naștere, m-am întors. I-am promis domnului Fatih. Mi-a spus: „Să nu-ți faci o perioadă de sarcină mâncând baclavale, plăcinte, făcându-ți rău și întoarce-te la noi imediat să nu ne lași la greu.„ Mi-a oferit această oportunitate, iar eu m-am întors la platouri cu toată puterea mea.„ a mai spus actrița.

Actrița a regizat și videoclipul soțului său, muzicianul Sinan Güleryüz care i-a dăruit fiicei lor, Eva Luna, melodia celebrei Sezen Aksu, ‘Küçüğüm/Sunt mic„ spunând că are pentru ei o semnificație aparte.

Ați mai ascultat această melodie în interpretările Bergüzar Korel şi Sezen Aksu.

„Sunt mic, mult prea mic,
De aici sunt toate erorile mele,
De aceea nu mă laud,
De aceea nu mă cred special, important.
Sunt mic, mult prea mic,
De aici sunt toate erorile mele,
De aceea nu mă las înfrânt,
De aceea încă nu sunt încrezător.
Sunt mic,mult prea mic,
De aici sunt toate temerile mele,
De aici e mândria,
De aici  e copilăreasca lipsă de apărare.
Sunt mic, mult prea mic,
De aici e infinita îngrijorare,
De aici e dorința de apărare,
De aici e strădania
de a lăsa o urmă cât de mică…
Cât de puțin am parcurs din drumul meu,
Cât de puțin,
De fapt, sunt la începutul drumului
având în mâini,
înșelătoare jucării,
marile, coloratele, trecătoarele victorii…
Sunt mic, încă mult prea mic…„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate